Femeile Alfa fac aceste lucruri diferit de toti ceilalti si atrag fericirea ca un magnet

1

Indraznete, neinfricate si puternice, aceste femei lumineaza o camera cu energia lor.

Femeile Alfa au un magnetism aparte, care ii intimideaza pe cei cu mintea inchisa si ii inspira pe cei care vor sa fie ca ele. Se bucura de independenta lor si traiesc viata cu pasiune.

Cultiva o viata pe care chiar le face placere sa o traiasca

Fie ca sunt singure sau intr-o relatie, femeile Alfa stiu ca trebuie sa se bucure de fiecare experienta. Nu asteapta de la ceilalti sa le ofere ocazii de a fi fericite, ci sunt arhitecte ale propriilor vieti. Isi doresc sa traiasca in fericire si armonie, astfel ca lucreaza zi de zi la aceasta viata.

Nu se compara cu ceilalti

Aceste femei sunt cu adevarat fericite pentru ca nu au nevoie de confirmarile celor din jur. Nu vor sa fie mai bune decat altcineva, din simplul motiv ca nu exista comparatie. Intotdeauna exista cineva mai tanar, cu un zambet mai frumos sau un par mai bogat, dar o femeie Alfa stie ca nu despre asta este vorba in viata. Ea este un pachet intreg, unic si minunat, care merita sa primeasca respect, oferindu-si singura aprecierea.

7 motive pentru care femeia Alfa este cea mai buna partenera pe care o poate avea un barbat

Femeile Alfa indraznesc

Fie ca este vorba despre a merge la un strain si a-l saluta, de a face o oferta pentru un apartament pe care il doresc sau de a cere mai multa responsabilitate la serviciu, femeile indraznete prefera sa riste sa auda un „nu” decat sa stea pe margine si sa spere ca altcineva le va aduce oportunitatea pe care si-o doresc.

Nu au nevoie de un iubit, dar sunt deschise sa aiba un partener

Nu sunt dispuse sa compromita timpul pe care il petrec cu prietenii doar pentru a avea pe cineva oarecare in vietile lor. Femeile neinfricate nu sunt in cautarea unui salvator, a unui binefacator sau a unui sot care sa le ofere statut. De fapt, ele nici macar nu cauta. Totusi, o adevarata femeie Alfa se entuziasmeaza atunci cand intalneste un barbat care o intelege, o accepta, o respecta, se respecta pe sine si priveste in aceeasi directie ca si ea.

Stiu cand sa plece

Femeile Alfa stiu ca incercarea de a face ceva sa functioneze – o prietenie, o relatie, o decizie esuata – inseamna de obicei ca investesc timp si energie in ceva care este deja pierdut.

9 lucruri pe care femeile Alfa le fac in relatii

Femeile Alfa nu se victimizeaza

Stiu ca oamenii vor face lucruri care le vor dezamagi… asa este viata. Dar nu vor accepta sa retraiasca acel scenariu de un milion de ori. Aceste femei stiu ca detin controlul deplin si total asupra modului in care reactioneaza la o situatie, iar atunci cand aceasta devine dificila, isi invata lectia si merg mai departe cu o noua forta.

Foto: Freepik.com