7 motive pentru care femeia Alfa este cea mai buna partenera pe care o poate avea un barbat

femeia alfa
1
De Cristina Tudor
10 iun. 2019

Pentru ea viata este minunata. Nu se culca niciodata pe o ureche, nu asteapta sa ii pice din plin, nu cauta un barbat care sa o faca fericita. Apreciaza lucrurile marunte, este recunoscatoare pentru tot ce i se intampla, cu bune si cu rele, si iubeste din plin viata.

Regasesti aceste calitati la tine?

O femeie Alfa este incapatanata, independenta, sigura pe ea, luptatoare. Este cea mai buna partenera pe care o poate avea un barbat in viata.

Acesta este un articol dedicat barbatilor. Iata cateva motive care va vor ajuta sa intelegeti cat de importanta este femeia Alfa:

1. Femeia Alfa este intotdeauna sincera

Intr-o lume plina de oameni falsi, femeia Alfa se va face remarcata prin sinceritatea si onestitatea ei. Pentru ea nu exista minciuna. Are nevoie de oameni reali, adevarati in jurul ei tot timpul.

2. Se bazeaza pe ea

Isi cunoaste valoarea si niciodata nu cere ajutorul altor persoane. Nu are nevoie de nimeni si de nimic pentru a fi fericita. Ea va face tot ce ii sta in putere pentru a iesi din situatiile dificile si nu va renunta pana cand nu va ajunge acolo unde isi doreste.

3. Este sigura pe ea

De multe ori, este destul de teritoriala si stie cum sa lupte atunci cand trebuie. De asemenea, investeste energie in lucrurile cu adevarat importante si nu are nevoie de drama in viata sa.

4. Este destul de imprevizibila

Este intotdeauna adepta schimbarilor. Pentru ea rutina nu este o solutie niciodata. Ii place aventura, sa iasa din zona de confort si sa simta ca traieste cu adevarat. De multe ori ia decizii bazandu-se pe impulsivitate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com