10 lucruri pe care femeia puternica le face (dar nu vorbeste despre asta)

1
De Cristina Tudor
16 sept. 2018

Femeia puternica este femeia din fanteziile tuturor femeilor. Din pacate, nu si ale barbatilor, pentru ca prea putini sunt cei care pot tine pasul cu ea, fiind de cele mai multe ori intimidati de prezenta ei.

Tu cauta sa fii o femeie puternica, pentru ca atunci cand vei deveni una, vei invata sa te bucuri mai mult de viata si vei primi cu bratele deschise ce are ea mai frumos sa iti ofere. Vei iubi oamenii si te vei iubi pe tine, vei dori sa faci mai multe fapte bune si vei fi un exemplu de urmat. O femeie puternica nu este nici pe departe o femeie dura, ci este o femeie sigura pe ea, dar blanda si de o bunatate nemarginita.

Calitati ale unei femei puternice

1. Cauta in fiecare zi sa evolueze. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie o femeie care a fost premianta in anii de scoala, care a terminat doua facultati si si-a petrecut jumatate din adolecescenta citind. Nu conteaza cum ai fost in trecut, conteaza ca in prezent esti o femeie puternica, iar o femeie puternica interesata sa cunoasca oameni care o motiveaza, care o inspira si o ajuta sa isi imbunatateasca cunostintele. Citeste, merge la teatru, se uita din cand in cand la cate un documentar si orice altceva ii mai face placere.

2. Nu este o optiune pentru nimeni. Femeia puternica isi da seama cand nu este o prioritate in viata cuiva, atat a prietenilor cand si a unui barbat, si nu accepta rolul de… a doua optiune. Daca este sunata doar sambata la ora 22:00, pentru ca persoana respectiva nu a gasit pe altcineva cu care sa iasa in oras, cel mai bine sa se astepte la un refuz din partea ei. Si nu e vorba ca vrea sa fie neaparat o prioritate, dar este deranjata de persoanele care apeleaza la ea doar cand au nevoie de ea.

3. Elimina persoanele toxice din jurul ei. Asta este o conditie pe care ar trebui sa o respectam toate, dar prea putine tinem cont de ea. Femeia puternica, insa, este cea care nu are timp de pierdut cu persoane care nu ii aduc nimic bun spiritual. Si asta pentru ca a luptat mult sa se vindece pe interior si a suferit mult pana sa devina ce este in prezent.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com