Cum sa ai mai multa incredere in tine in orice situatie

1
De Irina Constantin
15 aug. 2022

Femeile care au incredere in ele nu trec niciodata peste aceste aspecte si obiceiuri importante.

Obiceiurile femeilor increzatoare pot varia, insa toate au in comun anumite principii pe care nu le negociaza orice ar fi. Daca simti ca tie iti lipseste increderea in sine, nu te teme, caci aceasta este ceva ce se poate construi treptat. Nu toata lumea se naste increzatoare. Este o calatorie ce poate fi mai lunga, insa rezultatul intotdeauna este satisfacator.

Inspira-te din obiceiurile femeilor increzatoare de mai jos si cladeste-ti pas cu pas propria incredere!
1. Femeile increzatoare au mereu in minte scopul lor

Cand nu ai un scop sau nu te-ai gandit niciodata care ar fi acesta, poate fi dificil sa faci lucrurile cu incredere. In schimb, cand stii exact care iti sunt obiectivele si unde vrei sa ajungi, totul capata mai mult sens. Prin urmare, si tu devii mai ambitioasa, mai increzatoare si mai puternica.

Iar cand simti ca viata te testeaza si iti ofera experiente neplacute, este momentul in care trebuie sa te intorci la propria ta stea a nordului. Amintirea scopului final iti va reda increderea!

5 sampoane cu ingrediente active care stopeaza caderea parului

2. Femeile increzatoare se inconjoara de alte femei asemenea lor

Surori, verisoare, colege de birou, prietene vechi si noi, mame si lista poate continua. Nu conteaza din cine este format „tribul” tau, important este ca acesta sa existe. Femeile care au incredere in ele sunt rezultatul unei comunitati in care se pune pret pe apreciere, sustinere si incurajare.

Asadar, daca simti ca nu ai alaturi astfel de femei, incepe sa iesi si sa le cauti. Inconjoara-te cu persoane care te inspira si care sunt dispuse sa renunte la competitie in favoarea elevarii reciproce.

3. Femeile increzatoare sunt atente la vocea lor interioara

Cuvintele pe care ti se le adresezi tie insati sunt extrem de importante si iti influenteaza semnificativ increderea in sine. De aceea, femeile increzatoare sunt foarte atente la acea voce interioara care le sopteste lucruri si au grija sa o ajusteze mereu. In timp, ele isi formeaza o voce incurajatoare, pozitiva, ca un suporter ascuns care nu poate fi redus la tacere de vocea negativa si critica.

4. Femeile increzatoare se actualizeaza constant

Podcasturi, carti, workshopuri si documentare. Printre obiceiurile femeilor increzatoare se numara si actualizarea constanta de sine, motivarea si inspiratia preluata din surse bune. Acestea cauta mereu sa evolueze, sa afle lucruri noi despre sine si ramana motivate si pozitive.

Atentie, nu inseamna ca trebuie sa fii in permanenta concentrata pe evolutie si sa te fortezi, ci doar sa ramai inspirata si deschisa la noi oportunitati.

5. Femeile increzatoare se pregatesc inainte de interactiunile importante

De foarte multe ori, nu ai incredere in tine pentru ca te simti nepregatita pentru anumite situatii. De exemplu, daca interactionezi cu o persoana noua, ti se pare ca nu stii ce sa spui si unde sa duci discutia.

Printul Harry se va intoarce in familia regala cand Regina Elisabeta a II-a va inceta din viata, crede un expert regal

Un secret al femeilor increzatoare este ca ele se pregatesc mereu inainte de interactiuni importante, fie ca este vorba despre un interviu pentru un nou job sau un eveniment la care stiu ca este posibil sa intalneasca persoane importante. Incearca si tu sa intuiesti aceste momente si sa te gandesti la cateva lucruri care te-ar face sa te simti mai confortabil si mai increzatoare. Vei observa imediat diferenta!

Foto: Instagram/Chloé Bleinc