Printul Harry se va intoarce in familia regala cand Regina Elisabeta a II-a va inceta din viata, crede un expert regal

1
De Maria Constantin
3 aug. 2022

Ducele de Sussex si-ar putea schimba atitudinea fata de casa regala a Marii Britanii in cazul in care tatal sau va urca pe tron. El ar putea ocupa chiar o pozitie importanta.

Scriitoarea Tina Brown, care a publicat recent volumul „The Palace Papers: Inside The House of Windsor, the Truth and the Turmoil”, a declarat in emisiunea „Today”, de la BBC Radio 4, ca e posibil ca Harry sa-si doreasca sa-si serveasca patria cand bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, va inceta din viata.

Deocamdata, insa, orice incercare de a-i readuce pe Printul Harry si Meghan Markle inapoi in cercurile regale n-are nicio sansa de reusita, a precizat ea.

„Cred ca va exista un efort de a-i aduce inapoi la un moment dat, dar banuiesc ca ei vor dori sa se intoarca”, a spus Brown.

„Nu se va intampla acum, in mare parte pentru ca Harry mai are cateva grenade de aruncat familiei, tocmai cand toti se intrebau daca isi pot reface increderea in familia Sussex”, a adaugat scriitoarea.

Brown a facut referire la interviul pe care Harry l-a acordat recent in emisiunea americana de televiziune „Today”, cand a spus ca s-a asigurat ca regina este protejata si ca are oamenii potriviti langa ea atunci cand a vizitat-o, luna trecuta, scrie The Independent.

„Multi oameni din familia regala se gandesc ‘De fapt, ea are nevoie de protectia ta, Harry'”, a spus scriitoarea fara a da nume.

„Dar cred ca atunci cand Regina va muri, va exista o dorinta ca Harry sa-si serveasca tara, cred ca se va razgandi. Sincer, nu cred ca eforturile lui in industria divertismentului merg atat de bine, stand in Montecito”, a continuat autoarea.

Cum au ajuns Printul Harry si Meghan Markle „cei mai nepopulari membri ai familiei regale”

Noul volum lansat de Tina Brown dezvaluie noi detalii despre familia regala si promite sa schimbe irevocabil felul in care lumea priveste familia regala britanica. Una dintre cele mai explozive dezvaluiri se refera la faptul ca Palatul Buckingham nu lua in serios problemele rasiale pana la acuzatiile despre rasism formulate de Harry si Meghan.

Scriitoarea a vorbit cu peste 120 de surse pentru documentarea acestei carti care detaliaza ultimele trei decenii din vietile Reginei Elisabeta a II-a, Ducelui de Edinburgh, Printului Charles si Ducesei de Cornwall, precum si ale Ducelui si Ducesei de Cambridge si ale ducilor de Sussex.

Foto: Getty Images.