5 indicii dure ca tu si prietena ta nu sunteti atat de apropiate pe cat credeti

1
De Alice Papuc
12 iul. 2023

Daca regasesti aceste semne in relatia dintre tine si prietena ta, poate ar trebui sa ai o discutie cu ea.

O relatie de prietenie poate fi la fel de complicata ca o relatie de cuplu. Fiecare femeie a avut macar o data in viata o prietena care s-a dovedit a fi mai mult o inamica. Fie ca a fost vorba despre resentimente, despre concurenta sau despre gelozie, relatia de prietenie a acumulat sentimente negative.

Nu esti sigura daca esti si tu intr-o astfel de situatie cu prietena ta? Descopera 5 indicii dure ca relatia dintre voi nu este pe atat de stransa pe cat iti doresti sa crezi!

Prietena ta evita sa va vedeti

Daca prietena ta este din ce in ce mai ocupata, s-ar putea sa nu isi mai doreasca sa petreaca timp cu tine. Bineinteles, viata este aglomerata si sunt multe lucruri care intervin intre voi. Insa daca simti ca te evita, s-ar putea ca relatia dintre voi doua sa nu fie chiar atat de apropiata. Pur si simplu, simti cand cineva nu isi mai doreste sa petreaca timp alaturi de tine.

7 vedete timide. Nu te asteptai ca ele sa fie asa!

Totul a devenit o competitie

Tu si prietena ta nu va sustineti reciproc, ci mai mult concurati una cu cealalta? In loc sa va bucurati pentru realizarile voastre, va ganditi doar “trebuie sa fac mai bine decat ea”? Daca acest scenariu iti este cunoscut, relatia de prietenie dintre voi doua este una fara viitor. O relatie de prietenie solida se bazeaza pe incredere, sustinere si respect reciproc. Competitia nu face decat sa va indeparteze. Mai mult decat atat, nu veti putea sa fiti niciodata fericite una pentru cealalta, pentru ca veti experimenta, in schimb, gelozie.

Nu va mai tolerati atat de multe lucruri

Iti amintesti acele lucruri mici care va apropiau in trecut? Acele glume ale voastre? Atunci cand prietenia dintre voi doua se pierde, ajungeti sa le gasiti enervante. Nu va mai tolerati atat de multe lucruri, nu va mai amuzati, ci mai mult va enervati si nu mai aveti rabdare sa comunicati.

Subton cald, rece sau neutru? Descopera care este subtonul pielii tale pentru a-ti alege cu succes fondul de ten si corectorul

Esti criticata in mod constant

Fiecare persoana are dreptul sa isi exprime opinia, acest lucru este cat se poate de firesc. Cu toate acestea, daca simti ca orice discuti cu prietena ta, ea are ceva negativ de spus la adresa ta, s-ar putea ca relatia dintre voi sa nu fie deloc benefica, ci mai mult toxica. La finalul zilei, nu poti avea o relatie (nici macar de prietenie) cu cineva care nu te place sub nicio forma.

Ea uita de tine atunci cand are un partener

O relatie de prietenie adevarata rezista testului timpului. Daca voi doua sunteti prietene adevarate, ar trebui sa fiti acolo una pentru cealalta si cand aveti iubiti, nu doar cand sunteti singure. Daca prietena ta te ignora imediat ce isi face un nou iubit, relatia voastra nu este autentica.

Foto: depositphotos.com