Indiciile subtile prin care iti arata ca e indragostit de tine (chiar daca nu ti-a spus-o)

1
De Alice Moisescu
11 feb. 2019

Nu stii daca este indragostit de tine sau nu? Anumite indicii il dau de gol, oricand de mult ar incerca el sa ascunda faptul ca e… topit dupa tine.

Invata sa-i citesti limbajul trupului, este un mod inconstient prin care iti arata ce simte el pentru tine. Iata la ce trebuie sa fii atenta in mod deosebit: la pozitia corpului, la expresiile faciale si la modul in care te atinge si te priveste atunci cand sunteti impreuna.

Cele 12 semne ca te place, dar ii este teama sa o arate

Indiciile subtile care iti  arata ca e indragostit de tine…

Asa cum am spus mai sus, pentru a intelege exact ce simte cineva, trebuie sa fii atenta la cum se comporta in preajma ta si sa urmaresti orice gest neobisnuit. Iti vom prezenta in continuare 10 semne care… te vor face sa zambesti!

1. Este extrem de atent la cum arata atunci cand te intalneste

Unul dintre cele mai evidente indicii ca este indragostit de tine este acela ca devine din ce in ce mai atent la modul in care arata, in care se imbraca atunci cand stie ca te va intalni. Intentia lui va fi aceea de a te impresiona.

2. Devine timid atunci cand se afla in preajma ta

Timiditatea poate fi si ea un semn de atractie puternica. Si cum isi poate manifesta timiditatea? Va fi foarte atent la ceea ce spune, isi va cantari orice vorba si va fi foarte nervos, foarte agitat in preajma ta.

Cum iubeste fiecare zodie, chiar si atunci cand nu recunoaste?

3. Se amuza copios la glumele tale

Fie ele si cele mai proaste, el va rade mereu la glumele tale. Acest lucru este iarasi un semn destul de evident ca te place.

4. Te atinge ori de cate ori are ocazia

Daca incepe sa te atinga „din greseala”, inseamna ca isi doreste sa stea cat mai aproape de tine. Imbratisari amicale stranse, atingeri subtile… toate acestea ar trebui sa iti dea de banuit. Omul este indragostit pana peste urechi de tine!

5. Te evita uneori… in public

Daca te evita atunci cand va aflati intr-un cerc de prieteni, insa ravneste sa fie in preajma ta atunci cand sunteti doar voi doi, este indragostit de tine.

6. Incepe sa iti imprumute… gesturile

Daca iti imita limbajul trupului – mimica sau alte soiuri de comportamente, te poti gandi la faptul ca te place mai mult decat crezi.

7. Te priveste indelung

Daca ai observat din senin ca se uita numai la tine inseamna ca te considera atragatoare. Daca il surprinzi mereu privindu-te, fii sigura ca este indragostit de-a dreptul.

8. Iti ofera tratament special

Daca incepe sa te cadoriseasca, sa te invite in oras… te place si vrea sa te cunoasca mai bine.

9. Cand esti in preajma sa, nimic nu mai pare sa conteze

Un alt semn evident ca este atras puternic de tine este acela ca isi va dori mereu sa te aiba in preajma. Daca era ocupat, insa atunci cand a auzit ca tu mergi undeva si-a gasit intr-un mod miraculos timp… te place. Si profita de orice ocazie ca sa fie in prajma ta.

10 semne care iti arata ca esti totul pentru el

10. Ar face orice pentru tine

Atunci cand face orice ca sa te multumeasca, indeosebi lucruri care ies din sfera amicitiei, acesta poate fi cel mai sigur semn ca s-a indragostit iremediabil de tine.

Foto: Shutterstock.com