10 semne care iti arata ca esti totul pentru el

1
De Alice Moisescu
7 ian. 2019

Atunci cand iubesti si te dedici intru totul relatiei in care te afli, confirmarile din partea celuilalt nu sunt niciodata suficiente sau inutile.

Astfel ca oricat de stransa ar fi legatura dintre voi doi, nevoia de a primi dovezi de afectiune sau de implicare emotionala este constanta.

Insa cine a spus ca afectiunea se exprima doar verbal sau prin gesturi explicite? Semnele mici, dar sigure, sunt cele care transmit ca esti totul pentru el, confirma specialistii in relatiile de cuplu.

Semne care iti spun ca esti importanta pentru el

1. Ii pasa de lucrurile care te intereseaza

Daca ceva este important pentru tine, atunci este important si pentru el. Da atentie acestui lucru si isi doreste sa ii spui cat mai multe lucruri legate de ceea ce iti place si este important pentru tine.

2. Isi face timp pentru tine

Cand ai nevoie de cineva, indiferent de situatie, va fi alaturi de tine. Fara sa puna intrebari si fara sa stea prea mult pe ganduri.

3. Te face sa zambesti

Cand nu ai o stare de spirit foarte buna, va incerca sa te faca sa zambesti. Nu isi doreste sa te vada trista  sau suparata.

4. Vrea sa petreaca timp cu tine

Cand iti spune ca ii este dor de tine, va face ceva in acest sens. Isi va face timp pentru a fi alaturi de tine, pentru a te vedea.

5. Vrea sa iti cunoasca familia

Daca sunteti la inceput de relatie si deja isi manifesta dorinta de a-ti cunoaste familia sau pe cei apropiati tie, fara indoiala este interesat sa te cunoasca mai bine si are cele mai bune intentii.

6. Te surprinde adesea

Fie ca iti paseste pragul cu o floare, fie ca te trezeste cu micul dejun la pat sau iti face cafeaua dimineata… toate acestea sunt gesturi de iubire. Daca le face, inseamna ca ii pasa. Ca esti importanta pentru el.

7. Iti este alaturi neconditionat

Nimic nu spune mai sincer „te iubesc” sau „te vreau langa mine” decat momentele in care iti este alaturi neconditionat, in care este acolo pentru tine atunci cand ai nevoie de el.

8. Se straduieste sa renunte la lucrurile care te nemultumesc

Ai observat ca iubitul tau nu isi mai arunca hainele pe unde apuca sau nu mai uita sa duca gunoiul? Ai toate motivele sa fii fericita! Astea sunt semne ca ii pasa de dorintele tale si ca este atat de topit dupa tine, incat este dispus sa renunte la obiceiurile care odinioara ii permiteau sa fie… comod.

9.  Se implica in relatie la fel de mult ca tine

Nu va astepta ca tu sa faci totul in relatie. Se implica la fel de mult ca tine. Va veni cu idei noi, cu planuri de viitor, va fi romantic etc.

10. Se implica in timpul sexului

Isi doreste ca experienta sa fie una placuta si pentru tine, nu numai pentru el. Se va implica in actul sexual, astfel incat sa fie o experienta de neuitat si pentru tine. Si asta e foarte important!

Dar pe tine? Cu ce gesturi te suprinde iubitul tau?

Foto: Shutterstock.com