8 semne ca te iubeste cu adevarat

1
De Cristina Tudor
24 aug. 2018

Partenerul care te iubeste va incerca aproape orice pentru a te face sa te simti bine în pielea ta.

Este usor sa spunem vorbe, insa nu intotdeauna acestea sunt sustinute de realitate. Atunci cand vorbele si energia din spatele lor nu sunt congruente, avem o senzatie de disconfort. Ca ceva nu este in regula. Iata opt semne ca spune ceea ce simte si te iubeste cu adevarat.

1. Vrea sa petreaca timp cu tine

Desi amandoi aveti un job, familie si alte angajamente, cineva care te iubeste va folosi tot timpul ramas pentru a fi impreuna cu tine.

2. Are incredere totala in tine

Daca partenerul tau nu pune la indoiala vorbele tale, inseamna ca are incredere in tine. Un partener care nu se intreaba unde esti daca vii acasa tarziu sau nu se uita pe factura ta de telefonie mobila arata tipul de incredere care demonstreaza dragostea reala.

3. Iti respecta opiniile si punctele de vedere

Este normal sa aveti opinii diferite cu privire la anumite subiecte. Cu toate acestea, cineva care te iubeste cu adevarat iti va respecta opiniile chiar daca nu este de acord cu ele.

4. Vrea sa stie cum ti-a fost ziua

Cineva care te iubeste cu adevarat te va intreba cum si-a fost ziua cand sunteti impreuna. Va vrea sa stie daca te poate ajuta cu ceva sau doar poate fi acolo pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com