Infidelitatea nu se iarta!

1
De Cosmina Kovacs
9 iul. 2019

Intotdeauna am spus ca fiecare dintre noi merita o a doua sansa. Sa spunem ca exista posibilitatea sa gresesti si chiar sa meriti o a doua sansa.

De fapt, a doua sansa e mai mult pentru cel care iarta, pentru ca apare intrebarea „Oare gresesc daca nu iert”?

Vezi tu, infidelitatea nu se iarta. Niciodata.

Dar toata lumea insala! Infidelitatea e la tot pasul, ai putea spune. Asa e. Dar in aceeasi masura exista iubire si respect, numai ca oamenii cu adevărat fericiti nu se expun atat de mult. Si atunci, da, s-ar putea sa crezi ca infidelitatea este normalitatea zilelor noastre. Nu e. Fericirea se traieste, nu se expune pe Facebook. E ca si cum ai spune ca exista numai raul pe pamant, or stii deja ca nu e un lucru aproape de adevar.

5 zodii predispuse sa insele in repetate randuri

Pana sa ajungi sa inseli, e cale lunga. Nu e ca si cum te impiedici si gata, ai inselat. Fie ca vorbim despre inselatul emotional, fie despre cel fizic sau si mai rau, de amandoua la un loc. Ca sa ajungi sa inseli, ai nevoie de timp. Timp pe care ai putea sa-l folosesti altfel.

Ai putea sa vorbesti cu partenerul tau, de exemplu.

Nu ai ochi pentru altul sau alta, daca acasa ti-e bine. Corect? Aminteste-ti perioada cand v-ati indragostit. Erati intr-o bula si nimeni din jurul vostru nu mai conta. Cand incepi sa-i vezi pe cei din jurul tau ca pe ceva mai bun decat ai deja, inseamna ca bula devine din ce in ce mai subtire pana cand POC! S-a spart.

Dar ce-ar fi sa vorbesti cu partenerul tau? De fapt, pana sa vorbesti cu partenerul tau, ce-ar fi sa vorbesti cu tine insuti si sa ai o conversatie cu adevarat sincera? Ce te deranjeaza? Ce nu te mai satisface? Ce s-a schimbat? Si abia cand ai aceste raspunsuri, ai putea vorbi cu partenerul. Sau partenera. Asa ar fi corect. Incearca sa salvezi, daca se poate, daca nu, da dovada de respect si incheie lucrurile inainte de a se ajunge la infidelitate. Pentru ca infidelitatea doare. Si daca iti amintesti, candva spuneai ca iubesti omul de langa tine.

7 motive pentru care oamenii nu se mai casatoresc

De ce nu se iarta infidelitatea?

Pentru ca asa cum spuneam mai sus, nu te impiedici si ai inselat. Infidelitatea este o alegere, nu o greseala. Si daca celalalt a ales sa faca asta in loc sa-ti vorbeasca, ce te face sa crezi ca nu o va face si a doua si a treia oara?

Foto: Shutterstock.com