5 instrumente pentru a te ancora intr-o realitate superioara

1
De Cristina Tudor
19 mart. 2019

Ascensiunea Mamei Pamant si a omenirii catre o stare superioara de vibratie si constiinta reprezinta un subiect la ordinea zilei in ultimul timp nu doar in comunitatile spirituale dar si in mass-media.

Editia din acest an a LA Conscious Life Expo a inceput cu o ceremonie sacra care a inclus sunetele vindecatoare ale bolurilor tibetane, meditatie dar si un moment initiatic sustinut de samani. Poate cea mai iubitoare si mai luminoasa prezenta dintre acestia a fost Maureen St. Germain, autoarea beste-sellerului ”Waking Up in 5D” si indrumator spiritual.

Ascensiunea Mamei Pamant si a omenirii catre o stare superioara de vibratie si constiinta reprezinta un subiect la ordinea zilei in ultimul timp nu doar in comunitatile spirituale dar si in mass-media. Se vorbeste despre trecerea de la dimensiunea 3D, bazata pe frica, separare si starea de victma, la 4D, in care ne accesam darurile spirituale si chiar la cea de 5D in care cream in mod constient.

Trecerea de la o dimensiunea la alta nu inseamna ca ne mutam pe o alta planeta sau intr-un alt oras ci ca experientele noastre din lumea exterioara se schimba fiind acordate pe frecventele bucuriei, iubirii, armoniei. Toate cele trei dimensiuni se afla in noi insine si de acolo se manifesta in exterior.

Maureen St. Germain stie exact ce instrumente putem folosi pentru a accesa planurile mai inalte ale constiintei si a trai in 5-D.

Primul dintre acestea este recunostinta. Starea de recunostinta iti creste vibratia instantaneau si te ajuta sa atragi mai mult bine in viata ta. Incepe ziua gandindu-te la trei motive de recunostinta si inchei-o la fel.

Astfel, vei incepe intr-o nota pozitiva si vei incheia la fel. Astfel, pe parcursul noptii mintea ta subconstienta nu va mai procesa griji ci motive de bucurie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.