Intr-o zi vei gasi dragostea pe care o meriti

1
De Cristina Tudor
4 aug. 2019

Este in regula daca vrei sa vezi schimbari in viata ta. Este in regula daca refuzi sa faci urmatorul pas pana cand nu simti ca esti gata. Este in regula sa nu te grabesti.

Nu este vina ta ca nu mai esti optimista cu privire la dragoste. Nu trebuie sa te simti vinovata pentru ca refuzi sa te multumesti cu o farama de iubire.

Intr-o zi te vei indragosti si, pentru prima data, totul va fi asa cum ar trebui sa fie.

Intr-o zi, cand nici macar nu te astepti, vei intalni adevarata dragoste.

Nu conteaza daca ai fost singura intreaga viata sau ai fost intr-o relatie toxica in tot acest timp. Nu conteaza daca nu mai crezi in dragoste sau o vezi doar ca pe ceva care te raneste. Nu conteaza daca sufletul tau este distrus si simti ca nu mai poti indura o alta despartire.

Nimic nu conteaza atunci cand adevarata dragoste vine si iti bate la usa.

Nu conteaza ca nu exista o conditie prealabila pentru iubire. Nu exista un calendar fix pe care trebuie sa il urmezi. Ar putea fi o zi aleatorie cand intalnesti ochii cu un strain din multime. O intersectare a privirilor care iti creeaza senzatia de fluturi in stomac si un sentiment cald in inima ta. O intalnire intamplatoare care se dovedeste a fi inceputul unei povesti frumoase.

Adevarul despre dragoste este ca vine cand nu o astepti…

Si poate ca asta este frumusetea ei. Dragostea apare din senin si te surprinde. Te scoate din rutina ta si te schimba complet. Iti lasa o amprenta asupra vietii tale si iti pune din nou zambetul pe buze.

Spre deosebire de trecutul tau in care aveai tendinta de a fi ingrijorata si de a astepta ca ceva rau sa se intample, acum te vei simti iubita si vei stii ca barbatul de langa tine nu iti va face niciodata inima sa sufere.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com