10 intrebari pe care sa ti le pui cand nu iti mai gasesti drumul in viata

1
De Cristina Tudor
14 nov. 2018

Incepe prin a identifica ceea ce este in prezent important pentru tine. Pentru a gasi raspunsul, examineaza pur si simplu modul in care iti petreci timpul.

Indiferent de locul in care te afli acum, raspunsurile la aceste intrebari te vor ajuta extrem de mult; poate ca vor confirma ca esti pe drumul cel bun. Sau iti vor deschide ochii cu privire la oportunitati pe care pana acum nu le-ai luat in considerare. Acestea pot dezvalui legatura lipsa in cautarea ta de a gasi fericire si implinire in viata ta.

Gaseste-ti directia in viata si readu claritate in prezentul si viitorul tau cu aceste intrebari:

1. Ce este important pentru mine astazi?

Incepe prin a identifica ceea ce este in prezent important pentru tine. Pentru a gasi raspunsul, examineaza pur si simplu modul in care iti petreci timpul. Aceasta este o dovada pentru tine si pentru toti oamenii care sunt in viata ta.

2. Ce ar trebui sa fie important pentru mine?

Dupa ce examinezi activitatile care iti umplu zilele, vei incepe sa iti dai seama ca unele activitati iti sunt benefice, in timp ce altele te fac sa pierzi timpul – de exemplu, timpul petrecut la tv sau pe social media comparativ cu timpul investit in relatii, crestere personala sau proiecte valoroase. Este timpul sa faci cateva cercetari sufletesti si sa faci o lista a lucrurilor care sunt cu adevarat importante pentru tine.

3. Cum vreau sa arate viata mea? Cand privesc in viitor peste 5, 10, 20 sau 30 de ani… ce vad? Ce mi-as dori sa obtin? Ce vreau sa fac cu timpul meu? Unde vreau sa traiesc?
4. Cum as vrea sa arate zilele mele? Ce tip de rutina mi-ar placea sa am din momentul in care deschid ochii dimineata pana cand ma asez pe pat seara?
5. Ce mi-ar placea cel mai mult?

Fa o lista cu toate lucrurile care iti pun zambetul pe buze. Ce te face fericita? Ce te energizeaza? Care sunt pasiunile tale? Continua sa scrii pana cand esti 100% convinsa ca ai terminat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.