10 lucruri care se intampla cand sufletul ti-e obosit (chiar daca mereu ai fost puternica)

1
De Cristina Tudor
12 ian. 2019

Inveti sa ai mai multa rabdare. Intelegi ca uneori trebuie sa faci un pas in spate si sa lasi ca timpul sa isi joace cartea, sa vezi care este drumul pe care destinul vrea sa te puna.

1. Incetezi sa te mai fortezi sa te ocupi de anumite lucruri. Inveti sa ai mai multa grija de tine. Nu trebuie sa fii prezenta la toate evenimentele la care esti invitata. Nu trebuie sa stai la povesti cu toti oamenii pe care ii intalnesti. Incerci sa iti procesezi sentimentele si emotiile in loc sa fugi de ele, chiar daca asta inseamna sa te izolezi de oameni.

2. Esti mai sincera cu privire la ce simti. Cand oamenii treaba daca esti in regula, nu ii minti doar pentru ca nu vrei sa iti vada latura sensibila. Alegi sa le spui adevarul.

3. Esti dispusa sa ceri ajutorul. Alegi sa te inconjori de oameni in care poti avea incredere, carora le poti spune ce ai pe suflet si de la care poti cere sfaturi care sa iti fie de folos. Acum ai nevoie de oameni sinceri, reali, dispusi sa te ajute.

4. Inveti sa ai mai multa rabdare. Intelegi ca uneori trebuie sa faci un pas in spate si sa lasi ca timpul sa isi joace cartea, sa vezi care este drumul pe care destinul vrea sa te puna.

5. Te simti ca un strain pentru tine. Nu esti obisnuita sa fii acea persoana sensibila pentru ca de fiecare data ai ajutat alti oameni. Incearca sa te obisnuiesti cu tine asa cum esti acum pentru ca inima ta are nevoie sa fie inteleasa.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.