5 lucruri ciudate pe care barbatii le doresc de la o femeie

1
De Cristina Tudor
16 mai 2021

Ce vor barbatii de la o femeie? Raspunsul este un mister si, cel mai probabil, va ramane un mister.

Dar asta nu a impiedicat stiinta sa incerce sa descopere raspunsul la aceasta enigma a atractiei umane.

Pe de o parte, fiecare om are propriile preferinte. Calitatile si trasaturile care sunt cele mai atractive din punct de vedere vizual si sexual pentru un barbat pot sa nu fie considerate atractive pentru altul.

Cu toate acestea, cercetarile au descoperit ca exista un lucru comun pentru multi barbati: acestia tind sa aiba incredere in primele lor impresii, iar parerile formate la inceput au un impact mare asupra nivelului lor de atractie fata de femeile respective.

Desigur, exista femei care stapanesc arta de a face o prima impresie buna cu putin sau fara niciun efort, in timp ce altele trebuie sa se chinuie putin mai mult.

5 lucruri ciudate pe care barbatii le doresc de la o femeie:

Machiaj cu aspect natural, inclusiv machiaj pentru ochi si ruj

Unii barbati sustin ca prefera femeile fara machiaj pentru ca arata natural. Insa, conform unui sondaj realizat pe baza unei platforme de dating, din 1200 de femei care purtau machiaj pentru ochi in fotografia de profil, 139 dintre ele erau mai predispuse sa primeasca mesaje de la barbati. Barbatii au fost, de asemenea, mai susceptibili sa doreasca sa intalneasca o femeie care purta ruj in fotografia de profil.

Deci, cand barbatii spun ca prefera femeile naturale, asta inseamna ca poti purta machiaj cu aspect natural si totusi sa atragi barbati.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.