9 lucruri despre relatii pe care toata lumea ar trebui sa le stie

1
De Cristina Tudor
6 iul. 2020

Niciodata, dar niciodata, nu ar trebui sa lupti pentru un loc in viata cuiva.

Nu obliga niciodata pe nimeni sa faca spatiu in viata sa pentru tine pentru ca daca stie cat de valoroasa esti iti va crea singur.

1. Toate relatiile de succes necesita multa munca. Nu te poti culca pe o ureche gandindu-te ca totul este bine. Clipa de clipa trebuie sa lupti pentru dragostea persoanei de langa tine.

2. De cele mai multe ori obtii ceea ce primesti. Daca vrei iubire, atunci daruieste iubire. Daca vrei prietenie, atunci alege sa fii prietenoasa. Daca vrei sa te simti inteleasa, atunci invata sa asculti si sa fii mai intelegatoare.

3. Niciodata, dar niciodata, nu ar trebui sa lupti pentru un loc in viata cuiva. Nu obliga niciodata pe nimeni sa faca spatiu in viata sa pentru tine pentru ca daca stie cat de valoroasa esti iti va crea singur.

4. Exista un scop pentru care oamenii intra in viata ta – unii te vor testa, altii te vor folosi, iar altii de vor invata. Insa, cel mai important, unii vor scoate tot ce este mai bun din tine.

5. Cu totii ne schimbam si asta este in regula. Nevoile noastre se schimba cu timpul, sentimentele se schimba, problemele se schimba… totul in aceasta lume se schimba. Important este sa fii deschisa, sincera si sa spui ce ai pe suflet.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.