5 lucruri la care sufletul te roaga sa renunti pentru a-l ajuta sa-si gaseasca linistea

1
De Cristina Tudor
15 feb. 2021

Fa pace cu trecutul. Daca vrei sa iti vindeci ranile si sa fii din nou linistita si fericita, trebuie sa renunti sa te mai intorci in trecut.

Iata la ce trebuie sa renunti pentru a iti vindeca sufletul de toate ranile si il ajuta sa gaseasca din nou linistea:

1. Renunta sa te prefaci ca trebuie sa fii cine erai

In momentele grele, cea mai proasta lupta a noastra este deseori intre ceea ce ne amintim si ceea ce simtim in preent. Astfel, una dintre cele mai grele decizii pe care va trebui sa o iei vreodata este cand sa ramai in loc si sa duci luptele grele ale amintirilor sau cand sa iti descatusezi sufletul de durere si sa mergi mai departe. Nu mai esti persoana care ai fost.

2. Renunta sa iti reprosezi ca nu esti tot ceea ce vrei sa fii

A fi bun cu tine in ganduri, cuvinte si actiuni este la fel de important ca si a fi bun cu ceilalti. Iubeste-te pe tine insati. Iubeste sinele tau real. Accepta si lucreaza la fricile tale, la nesiguranta, la furie. In loc sa te pedepsesti ascunzandu-te de probleme tale, ajuta-te pentru a le depasi.

3. Renunta la regrete si la tot ce te tine in trecut

Cand ramai blocata in regretele vietii si te gandesti la ce ai fi putut avea, ajungi sa ratezi frumusetea a ceea ce ai deja. Nu poate piesele de puzzle ale vietii vor parea sa se potriveasca de la inceput, insa in timp iti vei da seama ca o fac perfect. Nu uita ca fiecare inceput nou vine dupa sfarsitul unui alt inceput.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.