15 lucruri pe care fiecare persoana ar trebui sa le faca pentru ea cel putin o data pe an

1
De Cristina Tudor
23 mart. 2019

Reflecta asupra lucrurilor pe care ti le doresti. Fa-ti planuri astfel incat sa iti transformi visurile in realitate; nu trebuie sa ramana doar niste randuri notate la inceput de an intr-o agenda.

Tu faci asta?

1. Cumpara-ti o pereche frumoasa de pantofi. Una cu care sa poti merge o zi intreaga prin oras si la final sa iti simti ca picioarele inca plutesc.

2. Scrie o lista cu lucrurile pe care nu credeai ca le vei face si apoi le-ai facut. De multe ori ne concentram doar asupra problemelor si nu a micilor succese.

Nu trebuie sa-ti rezolvi toate problemele astazi. Ai rabdare, toate la timpul lor

3. Mergi intr-o calatorie in care singurul scop este sa te odihnesti, sa iti incarci bateriile, sa iti linistesti sufletul.

4. Asculta melodiile pe care le ascultai cand erai mica. Te vei simti mult mai relaxata si mai linistita pentru ca te vei intoarce in timp.

5. Fa-ti ordine in casa. Incearca si cateva schimbari – chiar daca este vorba doar despre mutarea mesei de bucatarie, reorientarea patului sau schimbarea televizorului. Astfel de modificari schimba modul in care apreciezi locul in care stai.

Elimina aceste lucruri din viata ta! Vei deveni un om mai frumos si mai intelept

6. Reflecta asupra lucrurilor pe care ti le doresti. Fa-ti planuri astfel incat sa iti transformi visurile in realitate; nu trebuie sa ramana doar niste randuri notate la inceput de an intr-o agenda.

7. Scapa de tot ce nu mai ai nevoie – de la hainele din dressing la anumite contacte din telefon sau diferite foldere pe laptop. Nu iti aglomera viata cu lucruri inutile sau oameni de care nu ai nevoie.

Ce trebuie sa faci pana la 30 de ani ca sa traiesti o viata fara regrete

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.