7 lucruri pe care o femeie desteapta nu le face in dragoste

1
De Cristina Tudor
11 sept. 2020

Multe femei au impresia ca odata ce sunt intr-o relatie nu mai trebuie sa lupte pentru partener. Iata care sunt „armele” unei femei inzestrate cu inteligenta emotionala.

1. O femeie desteapta are incredere in ea si nu va astepta mereu sa fie salvata de partener

O relatie nu presupune implicit ca iubitul tau este obligat sa aiba grija de tine. Multe femei au tendinta sa cada in acest obicei prost de a-si lasa toate poverile pe umerii partenerilor si sa considere ca ei sunt cumva datori sa le salveze. Un barbat nu este obligat sa aiba grija de tine, el va simti in mod natural sentimentul de a te proteja si a fi mereu langa tine, insa tu nu trebuie sa-ti pierzi increderea in fortele proprii si sa lasi toate responsabilitatile pe seama lui.

2. O femeie desteapta nu-i va cere niciodata sa renunte la ceea ce-l face fericit

Nu-i cere niciodata iubitului sa renunte la ceva ce-i place pentru a petrece mai mult timp cu tine! O femeie desteapta stie ca facand acest lucru ii va cauza nefericire si frustrare. Un barbat care te iubeste va gasi mereu timp pentru tine, iar daca unele zile sunt mai incarcate nu inseamna ca te iubeste mai putin. Fii desteapta si lasa-i spatiul de care are nevoie!

3. O femeie desteapta nu-l va obliga sa renunte la prieteni

Nu-l obliga sa renunte la o iesire cu prietenii lui, facandu-l sa se simta vinovat ca nu isi petrece tot timpul din lume numai cu tine! O femeie desteapta nu-i ingradeste aceasta libertate si nici nu se va simti neglijata, ci ii va intelege dorinta si va stii ca fericirea lui depinde si de alti factori din afara relatiei. Daca iubitul tau simte nevoia sa iasa intr-o seara cu un prieten, fara sa faca din asta un obicei zilnic, atunci trebuie sa-i oferi libertatea de a face acest lucru, timp in care si tu poti sa te intalnesti cu o prietena draga.

Daca nu iti place in mod special vreun prieten de-al lui, nu-l obliga sa rupa orice legatura cu el. Nu ai niciun drept sa faci acest lucru! Poti sa nu iesi cu ei atunci cand se vad, dar trebuie sa intelegi ca nu este alegerea ta si depinde doar de el daca isi doreste acest lucru!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.