15 lucruri pe care sa i le spui sufletului tau cand vezi ca nu mai poate

1
De Cristina Tudor
18 ian. 2019

Aminteste-ti ca durerea si suferinta uneori aduc cele mai bune lucruri; ele scot la iveala talentele necunoscute pana acum, bunatate si compasiune. Durerea schimba oamenii in bine.

1. Priveste intotdeauna cat de departe ai ajuns in loc de cat de departe trebuie sa mergi. Atata timp cat vei continua sa faci pasi marunti, vei ajunge in cele din urma acolo unde iti doresti sa fii.

2. Nu acorda prea multa atentie la ce spun sau gandesc oamenii despre tine. Incearca sa te concentrezi pe relatiile pe care le ai cu prietenii apropiati, care te cunosc bine si in care poti avea incredere.

3. Nu te compara niciodata cu altcineva. Fiecare om are propria calatorie in viata.

4. Atunci cand nu mai poti… mai poti un pic.

5. Aminteste-ti ca ai trecut prin atat de multe si ai invatat sa fii puternica. Fiecare provocare, fiecare obstacole, fiecare lupta te fac mai puternica.

6. Daca simti nevoia sa plangi, atunci plangi. Plansul nu este un semn de slabiciune. Nu confunda tristetea cu slabiciunea.

7. Greselile sunt o parte a vietii. Acestea te ajuta sa inveti lectii noi, sa cresti, sa incepi alte drumuri interesante.
8. Aminteste-ti ca nu esti singura. Intotdeauna exista cineva dispus sa te ajute.

9. Aminteste-ti ca durerea si suferinta uneori aduc cele mai bune lucruri; ele scot la iveala talentele necunoscute pana acum, bunatate si compasiune. Durerea schimba oamenii in bine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.