7 lucruri pe care sa ti le amintesti cand nu mai gasesti motive pentru a zambi

1
De Cristina Tudor
10 sept. 2020

Cel mai dificil si complex obstacol pe care trebuie sa il depasesti in aceasta viata este mintea ta.

Daca poti depasi asta, poti depasi orice.

„Ma simt fara energie. Nu mai am chef de nimic. Sunt blocata in aceasta viata. Vad doar griji, probleme si frustrare. Nu mai pot duce.” – ti se par cunoscute aceste cuvinte?

Iata cateva lucruri importante pe care trebuie sa ti le amintesti atunci cand nu mai gasesti motive pentru a zambi. Tine cont de ele, te vor ajuta in momentele mai putin frumoase:

1. Nu greutatea te doboara, ci modul in care alegi sa o porti. Poti folosi durerea si frustrarea pentru a te motiva mai degraba decat pentru a te enerva.

2. Tu controlezi modul in care privesti viata. Lucruri frumoase se intampla in momentul in care incepi sa te distantezi de gandirea negativa.

3. Intotdeauna ai de ales. Alege sa fii in continuare o persoana pesimista si vei gasi o multime de motive pentru a fi nefericita. Alege sa fii pozitiva si vei gasi o multime de motive pentru a merge mai departe si a zambi.

4. Cea mai puternica arma impotriva stresului si a descurajarii este capacitatea noastra de a alege un gand asupra altului. Antreneaza-ti mintea sa vada binele din orice situatie.

5. Unul dintre cele mai satisfacatoare si importante momente din viata este cel in care in sfarsit gasesti curajul de a da drumul la lucurile pe care nu le poti controla.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.