5 lucruri pe care un barbat le spune doar atunci cand iubeste cu tot sufletul lui

1
De Cristina Tudor
20 aug. 2020

 Vrei sa stii daca ti-ai gasit sufletul pereche?

Cauta aceste fraze in conversatiile cu el – sunt semne subtile care dovedesc ca ii pasa cu adevarat de tine.

Uneori, barbatii nu pot spune „Te iubesc”… in special daca au fost raniti in relatiile anterioare. Intre timp, actiunile si cuvintele pot semnala daca relatia pe care o aveti este una adevarata. Daca vrei sa stii daca ti-ai gasit sufletul pereche, cauta aceste fraze in conversatiile cu el – sunt semne subtile care dovedesc ca ii pasa cu adevarat de tine:

1. „Cum a fost ziua ta?”

Daca partenerul de cuplu isi face timp sa te intrebe cum a fost ziua ta, acesta este un semn foarte clar ca ii pasa de tine. Doar barbatii care doresc cu adevarat sa aiba o relatie cu cineva si care sunt implicati emotional vor sa isi intrebe partenera cum a decurs ziua ei.

Daca nu te intreaba niciodata cum ti-ai petrecut ziua, ar fi mai bine sa faci un pas in spate si sa analizezi situatia astfel incat sa stii daca ii pasa cu adevarat de tine. Daca vorbeste intotdeauna doar despre el si nu vrea niciodata sa stie ce faci tu, poate ca ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare.

2. „De ce te deranjeaza asta?”

In momentele in care exista o disputa in relatia de cuplu, cel care intreaba „De ce te deranjeaza asta atat de tare?” este cel care iubeste cel mai mult (sau cel care iubeste cu adevarat). Barbatul care se cearta cu tine si te face sa te simti vinovata, care iti spune cuvinte grele si care nu te intreaba de ce esti suparata sau de ce te deranjeaza ceva anume, nu este foarte interesat de o relatie pe termen lung si nu vrea sa incerce sa repare lucrurile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.