7 lucruri pe care Universul vrea sa ti le amintesti cand crezi ca nu esti suficient de buna

1
De Cristina Tudor
8 aug. 2021

Apreciaza ceea ce ai astazi. Viata nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi minunata.

Fara regrete, fara temeri. Doar lectii. Fara griji, fara frica. Doar acceptare. Fara asteptari. Doar recunostinta. Viata este prea scurta. Povestea vietii tale are multe capitole. Un capitol dificil nu inseamna ca acesta este sfarsitul. Asadar, nu te intoarce sa citesti trecutul si da pagina.

Uneori cea mai grea parte a calatoriei este sa crezi ca poti obtine tot ce iti doresti.

De fiecare data cand te gandesti ca nu esti suficient de buna, scrie imediat pe o foaie de hartie un gand opus care iti dezarmeze negativitatea. Cu un simplu act poti face o diferenta incredibila in viata ta.

Daca ai nevoie de putina inspiratie, iata cateva lucruri importante pe care Universul vrea sa ti le amintesti:

1. Nimeni nu face asta mai bine decat tine pentru ca nimeni nu poate trai viata ta mai bine decat tine

Tu mergi pe propriul drum. Tu iti traiesti propria viata. Uneori, motivul pentru care ne luptam cu nesiguranta este ca ne comparam intamplarile din culise cu intamplarile publice ale tuturor celorlalti. Uita ce fac, ce spun si ce traiesc toti ceilalti. Viata ta este despre a iti incalca propriile limite si a evolua pentru a trai cea mai buna viata a ta.

2. Unde esti acum este un pas necesar… si important

Uneori evitam sa experimentam exact unde suntem pentru ca am dezvoltat un obicei bazat pe idealurile noastre ca in prezent nu suntem in locul in care ar trebui sa fim sau in care am vrea sa fim. Insa adevarul este ca unde esti acum este exact locul in care trebuie sa fii pentru a ajunge acolo unde vrei sa ajungi maine.

3. Fiecare zi aduce doua alegeri: sa fii stresata sau sa fii impacata

Alege sa fii stresata, agitata, nervoasa si vei gasi o multime de motive pentru a te simti asa. Alege sa fii linistita si impacata si vei gasi o multime de motive pentru a te simti asa. Totul depinde doar de tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.