Mantra iubirii: Elibereaza obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche

1
De Daniela Mitran
10 feb. 2019

Sunt sigura ca si tu, la fel ca orice alta femeie constienta de maturitatea si etapa sa de dezvoltare, iti doresti sa atragi iubirea in viata ta, sa iti deschizi inima si sa te dedici trup si suflet unei singure persoane. Acelui “el” care va inseamna lumea ta.

Si poate ca, la fel ca alte femei care nu si-au gasit implinirea, te-ai gandit unde ai gresit, ce poti face sa atragi dragostea in viata ta si cum poti transforma aceasta lunga asteptare intr-o experienta minunata de viata, care sa te ajute sa fii in stransa legatura cu tine.

8 mantre care te vor ajuta sa aduci curajul in viata ta

Vreau sa iti mpartasesc un adevar, poate este dureros, insa sunt sigura ca il vei intelege si vei atrage noi energii in viata ta. Din pacate, nu poti atrage bunastarea si armonia in viata ta atata timp cat nu te eliberezi de tot ce iti ingreuneaza sufletul.

Trebuie sa faci loc pentru noile experiente si pentru tot ce va urma… si poti face asta! Daca ai incredere in tine si in puterea ta interioara, vei descoperi o alta latura a experientei numita viata. Vei reusi astfel sa deblochezi drumul sufletului pereche (sa atragi persoana potrivita in viata ta).

4 motive pentru care iti pierzi sufletul pereche

Elibereaza obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche

Cred ca deja stii ca unele persoane apar in viata ta la momentul potrivit, pentru ca tu le-ai chemat si pentru ca ai avut o gandire deschisa, plina de caldura si iubire. Si cred stii deja ca sufletul pereche va veni in viata ta doar in momentul in care vei fi pregatita sa il primesti si sa il accepti.

El va raspunde chemarii tale si va da curs invitatiei. Va veni atunci cand te vei astepta mai putin si va fi o persoana complet diferita fata de tot ce ai intalnit pana in acel moment… pentru ca va fi precum o reflexie a ta, pentru ca iti va completa gandurile si pentru ca totul se va lega in mod firesc intre voi.

Astrologie: Care zodie este sufletul tau pereche?

Rosteste mantra iubirii

In acest an imi eliberez sufletul de toate amintirile dureroase, de toate lanturile dificile si de toate obstacolele care blocheaza drumul sufletului pereche catre mine. Sunt pregatita sa traiesc in prezent si sa iubesc in prezent.  

Crede in tine, acorda-ti timp, incredere si rabdare… rosteste aceasta mantra in fiecare seara, inainte de somn, si fii buna cu tine.

Vei vedea ca dragostea isi va gasi drumul spre tine. Si vei vedea cat de minunata este viata.

Si vei fi fericita… vei zambi cu sufletul si vei trai cu inima! 🙂

Foto: Shutterstock.com