8 mantre care te vor ajuta sa aduci curajul in viata ta

1
De Cristina Tudor
28 aug. 2018

„Trebuie sa sari de pe stanci si sa-ti construiesti aripi pe drumul in jos.” – spunea Ray Bradbury.

Iti doresti sa traiesti o viata curajoasa? Vrei sa nu mai pui suflet in fiecare problema pe care o ai si sa gasesti puterea de a merge mai departe incat sa nu renunti la visurile tale? Daca da, citeste mai departe si afla cum.

Toata lumea are nevoie de o motivatie suplimentara pentru a depasi momentele grele. Iar aceasta motivatie extra provine din curajul care, la randul sau, se gaseste intr-o forta linistita, constanta. Aceasta forta poate fi atinsa foarte simplu – cu ajutorul mantrelor.

O mantra poate fi o rugaciune, o silaba, o insiruire de cuvinte cu o rezonanta spirituala profunda. Prin repetare, mantrele pot avea efecte benefice in toate planurile vietii.

Mai jos am adunat cateva dintre cele mai importante mantre care te pot ajuta sa iti recapeti curajul si sa iti amintesti de puterea care se ascunde in sufletul tau:

1. Vreau sa traiesc in prezent

Adesea, ne pierdem curajul de a face fata situatiilor dificile pentru ca ne gandim la vechile problemele pe care le-am avut si modul in care am fost raniti sau ne facem scenarii pentru viitorul nostru.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com