15 afirmatii pozitive care te ajuta sa privesti inainte cu optimism (chiar si in cele mai grele momente)

1
De Cristina Tudor
3 mart. 2022

Pentru tot ce ai pierdut, ai castigat altceva. Invata sa apreciezi ceea ce ai astazi. Viata nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi minunata.

Astazi te provoc sa inlocuiesti gandurile si cuvintele negative cu alternative pozitive. Arunca o privire la afirmatiile de mai jos, alege una sau mai multe care sa ti se potriveasca (poate ca rezonezi cu ea, poate ca se refera la necazurile tale prezente) si foloseste-o ca pe o mantra, repetand-o de fiecare data cand simti ca negativitatea se strecoara in mintea si in gandurile tale:

15 Afirmatii pozitive care te ajuta sa privesti inainte cu optimism (chiar si in cele mai intunecate momente ale vietii)

1. Imi folosesc luptele si frustrarile de astazi pentru ma motiva si nu pentru a ma enerva. Eu detin controlul asupra modului in care privesc viata.

2. Doar pentru duc o lupta nu inseamna ca esuez. Orice mare succes necesita o perioada plina de provocari pentru a ajunge acolo unde trebuie sa ajung.

3. Nu ma mai plang de nimic. Sunt in proces de schimbare, ceea ce inseamna ca voi ajunge la un moment dat acolo unde imi doresc sa fiu. Important este sa continui sa merg pe drumul meu.

4. Nu ma mai indoiesc de puterea Universului. Am incredere ca lucrurile vor iesi asa cum vrea el sa iasa si cum ar trebui sa fie.

5. Uneori trebuie doar sa ma uit inapoi la trecutul meu si sa zambesc fiind mandra de tot ce am reusit pana acum si cat de departe am ajuns.

6. Pentru tot ce am pierdut, am castigat altceva. Invat sa apreciez ceea ce am astazi. Viata nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi minunata.

7. Chiar daca nu pot controla tot ce mi se intampla, imi pot controla atitudinea fata de ceea ce se intampla. Si prin asta ajung sa controlez schimbarea in loc ca ea sa ma controleze pe mine.

8. Uneori lucrurile trebuie sa se schimbe pentru ca eu sa ma pot schimba si sa pot evolua. Uneori trebuie sa fac greseli pentru a invata lectiile potrivite in viata. Uneori trebuie sa inving durerea pentru a putea sa ma las din nou condusa de inima.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Unsplash.com