8 mantre puternice pentru a elimina definitiv drama din viata ta

1
De Cristina Tudor
16 nov. 2022

Abilitatea de a nu reactiona exagerat la dramele vietii te ajuta sa iti pastrezi mintea limpede, inima linistita si sufletul impacat in cele mai dificile situatii.

Suntem oameni… este si normal sa fim atrasi de drama, sa traim pentru drama, sa ne angajam in drame. Important este, totusi, sa acceptam acest lucru si sa invatam sa lucram cu el astfel incat sa ne detasam de fiecare data cand avem o problema. Cel mai simplu si mai eficient lucru pe care il putem face? Luam o pauza, respiram adanc si spunem o mantra.

Iata cateva mantre puternice care te ajuta sa elimini definitiv drama din viata ta:

1. Drama inutila nu intra in viata mea de nicaieri. Fie o creez singura, fie o invit eu, fie ma asociez cu oamenii care mi-o aduc. Ce imi ramane mie de facut? Sa ma indepartez de aceasta drama – ea nu imi apartine. Ea nu ma reprezinta.

2. Majoritatea oamenilor sunt nefericiti pentru simplul motiv ca le este imposibil sa accepte viata asa cum este ea aici si acum. Eu traiesc in prezent, eu accept ceea ce mi se intampla. Daca ceva nu este in regula, incerc sa schimb. Daca nu il pot schimba, aleg sa il las sa ramana aici, iar eu imi continui drumul. Merg mai departe cu viata mea.

3. Daca nu reusesc sa schimb o situatie, atunci imi dau seama ca sunt provocata sa ma schimb… si cu acest lucru se schimba totul.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: unsplash.com