4 zodii indraznete. Au curajul sa spuna lucrurilor pe nume si isi depasesc mereu limitele

1
De Cristiana Astefanoaiei
23 oct. 2022

Patru zodii indraznete, care fac doar ceea ce vor. Te numeri printre cele care au curajul sa isi traiasca viata asa cum simt?

Indrazneala este o mare calitate in viata! Te ajuta sa obtii ceea ce iti doresti si sa fii in fruntea celorlalti, de cele mai multe ori! Totusi, nu este o calitate care ne caracterizeaza pe toti, iar acest aspect este influentat si de astrologie! Unele zodii sunt mai curajoase, pe cand altele sunt destul de timide.

Care sunt cele patru zodii indraznete

In cazul acestori nativi, nimic nu le sta in cale atunci cand isi propun ceva. Sunt determinati si obtin ce isi doresc, chiar daca este mai dificil! Pur si simplu au curaj!

Berbec

Fiind guvernat de Marte, planeta asociata cu agresivitatea si actiunea, Berbecul se simte foarte bine cand isi asuma riscul. Aventurier din fire, are nevoie sa-si urmeze instinctele, chiar daca drumul pe care merge este mai dificil.

Daca esti nascuta in semnul Berbecului, atunci stii ca, adesea, curajul te-a ajutat sa-ti atingi obiectivele.

Indrazneala te defineste si natura ta impulsiva te face sa joci totul pe o carte! Astrologii recomanda sa fii mai calculata in anumite situatii, pentru ca deciziile luate pe negandite te pot face sa regreti mai tarziu!

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Berbec

Leu

Leul este definitia increderii in sine. De aceea, nu se teme deloc sa se arunce cu capul inainte, bazandu-se pe multiplele sale calitati. De asemenea, Leul se simte cel mai bine in centrul atentiei, de aceea va face primul pas doar ca sa castige aprecierea celor din jur. Ba chiar se teme ca ar putea fi considerat cumva… lasul grupului!

Daca te-ai nascut in zodia Leu, ai puterea de a-i lumina si pe altii cu entuziasmul si increderea ta. Nu ai timp de pierdut cu criticile, ci esti prea ocupata sa stralucesti puternic.

Atragi oamenii prin simplul fapt ca esti tu insati – si esti constienta de asta! Totusi, este bine sa te temperezi in anumite situatii. Nu mereu este potrivita o atitudine exuberanta.

7 calitati admirabile ale unui Leu

Balanta

Nu te-ai fi asteptat sa vezi Balanta printre aceste zodii indraznete? Este adevarat, de multe ori ezita sa faca o miscare, cautand echilibrul perfect. Insa, de indata ce e sigura pe ceva, nu se lasa pana cand nu obtine.

Daca esti Balanta, cel mai probabil spui lucrurilor pe nume si nu te temi ca parerile tale ar putea supara pe cineva. Cu toate ca stii sa fii diplomata, esti transant de sincera si curajoasa in comunicare.

Vei avea mereu prieteni in jur care apreciaza adevarul si vei reusi sa ii alungi pe cei care prefera linguseala! Este bine totusi sa fii atenta la acei oameni care sunt mai sensibili si care nu pot sa inteleaga aceste pareri nefiltrate.

Ce inseamna daca ai ascendentul in zodia Balanta

Sagetator

Sagetatorul cauta riscurile si isi asuma asta pe deplin. Acest lucru vine din dorinta de a-si extinde mintea si cunostintele. De aceea, vrea sa imbratiseze toate experientele noi. De asemenea, se datoreaza si legaturii lor cu Jupiter, planeta asociata cu norocul si autoritatea. Lucrurile au un mod ciudat de a se rezolva intotdeauna pentru Sagetator. Asa ca de ce sa nu indrazneasca sa traiasca din plin?

Portretul unui Sagetator. Cum arata persoanele nascute in aceasta zodie

Daca esti nascuta in acest semn, te arunci cu mult curaj in iubire si in prietenie. Esti pregatita oricand sa iesi din zona de confort.

Abordezi viata cu mult optimism, ceea ce iti permite sa ai o inima deschisa si iubitoare. Totusi, ai grija sa nu fii prea increzatoare in oameni, pentru ca la fel de repede cum urci, asa s-ar putea sa si cazi.

Foto: freepik.com