Mesajele ascunse ale emotiilor negative

1
De Cristina Tudor
21 mai 2019

Iata ce incearca sa iti transmita frica, furia, senzatia de singuratate si depresia.

Din punct de vedere spiritual, nu exista bun sau rau. Pozitiv sau negativ. Si asta pentru ca totul are un sens, inclusiv emotiile negative. Iata ce incearca sa iti transmita frica, furia, senzatia de singuratate si depresia.

1. Frica este un strigat de libertate

Probabil una dintre cele mai infierate emotii, evitam frica cu orice pret si cu toate acestea nu reusim sa scapam de ea.

In realitate, frica nu este atat de ingrozitoare pe cat pare. Este doar un instrument prin care sufletul tau iti impartaseste un mesaj puternic pe care doreste sa-l cunosti.

Acest mesaj este despre libertate. Frica ne indruma in directia libertatii noastre, ne arata lanturile care ne leaga si barierele zonei noastre de confort.

Frica este, uneori, rationala pentrut ca se bazeaza pe un pericol real. Cea mai mare parte a fricii pe care o simtim este irationala si se bazeaza pe iluzii.

2. Furia este un semnal de vindecare.

Oamenii care se afla intr-o stare constanta de furie, care se enerveaza usor si se supara din nimic, au rani emotionale adanci.

Acesti oameni vor reactiona deseori disproportionat la realitate chiar daca li se pare ca au dreptate. Ei nu vad lucrurile asa cum sunt ci prin prisma experientei traumatice din trecut.
Furia este mesagerul care iti arata ca in interiorul tau se afla un loc vulnerabil care are nevoie de vindecare. Partea buna este ca, daca olasi, te va conduce direct la ea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.