8 moduri micute prin care iti autosabotezi cei mai buni ani din viata ta

1
De Cristina Tudor
27 sept. 2018

Iti autosabotezi viata negandindu-te ca poti face mai mult. Ii datorezi sufletului tau sa iesi din zona de confort, sa descoperi locuri noi, oameni noi.

1. Iti autosabotezi viata comparandu-te cu toata lumea din jurul tau. Niciodata nu vei trai o viata care sa te multumeasca daca te judeci in mod constant si tanjesti dupa vietile altora. Este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie sa le inveti sa le faci, insa cu cat intelegi mai repede ca singura persoana care isi poate masura succesul este chiar tu vei intelege cum sa fii fericita cu adevarat.

2. Iti autosabotezi viata neglijandu-ti sanatatea. Nu ai grija de tine nu doar fizic, ci si mental si emotional. Nu trebuie sa mergi la sala de 5 ori pe saptamana sau sa mananci doar frunze – trebuie doar sa inveti sa ai grija de tine, sa traiesti echilibrat si, cel mai important, sa acorzi atentie sentimentelor si emotiilor tale.

3. Iti autosabotezi viata oferind oamenilor sanse atunci cand nu merita. Daca stii ca cineva este rau cu tine si actioneaza fix cum a actionat de nenumarate ori in trecut, probabil ca este momentul sa faci o schimbare si sa nu mai accepti sa iti fie ranita inima.

4. Iti autosabotezi viata ascultand sfaturi de care nu ai nevoie. Nu trebuie sa crezi pe cineva care iti spune „Nu poti face nimic, asa este viata.”. Daca simti ca ceva nu este in regula, ar fi bine sa ai incredere in intuitie, nu intr-o persoana care se confrunta cu propriile probleme.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.