7 moduri simple de a te iubi din nou… si de data asta cu adevarat

1
De Cristina Tudor
19 ian. 2022

Incearca sa inveti sa te iubesti mai intai pe tine insati in loc sa iubesti ideea ca alti oameni ar putea sa te iubeasca.

Este mai bine sa fii singura decat sa fii intr-o relatie gresita, in care nu esti fericita. Nu-ti face prea multe griji pentru oamenii care nu isi fac griji pentru tine. Draga mea, cunoaste-ti valoarea. Da-ti seama de cat de importanta esti. Cand le oferi inima ta celor care nu te iubesc, pierzi franturi de magie din sufletul tau.

Oamenii din viata ta ar trebui sa te motiveze, sa te inspire si sa te respecte. Sa te ajute sa devii cea mai buna varianta a ta. Sa iti fie alaturi la bine si la greu. Neconditionat.

Incearca sa inveti sa te iubesti mai intai pe tine insati in loc sa iubesti ideea ca alti oameni ar putea sa te iubeasca. Asadar, este timpul sa faci ceva pentru tine.

1. Incepe sa iti spui ce iti place la tine

Priveste-te in oglinda si alege sa fii blanda cu tine. Sa fii cea mai mare sustinatoare a ta. Sa te accepti pentru ceea ce esti. Sa fii mandra de toate luptele castigate. Sa te lauzi cu toate lectiile invatate. Sa iti spui ca te asteapta un viitor minunat in fata.

2. Accepta-ti imperfectiunile si greselile

Renuntala dorinta de a fi perfecta (nimeni nu este) si incepe calatoria pentru a deveni cea mai buna versiune a ta. Dezvolta-te, invata, experimenteaza, iesi din zona de confort, traieste cu adevarat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.