3 moduri simple de a-ti schimba atitudinea cand nu mai poti schimba nimic altceva

1
De Cristina Tudor
24 apr. 2020

Nu uita ca totul depinde de modul in care tu alegi sa privesti lucrurile.

Uneori, schimbarea circumstantelor in care te afli nu este posibila sau nu se poate intampla peste noapte. Nu poti gasi un nou loc de munca intr-o secunda. Nu poti face o persoana sa isi schimbe o parere. Si cu siguranta nu poti sterge trecutul. Asadar, ce optiuni ti-au ramas?

Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti schimbi perceptia sau parerea despre circumstantele din fata ta. Daca faci acest lucru vei reusi sa iti schimbi atitudinea si, in cele din urma, vei ajunge sa depasesti luptele pe care nu le poti castiga si sa mergi mai departe cu viata ta.

Cum iti schimbi perceptia asupra lucrurilor si iti imbunatatesti atitudinea? Iata cateva modalitati usoare cu care sa incepi.

1. Linisteste-ti mintea

Nu le mai permite gandurilor sa alerge prin mintea ta. Ce te poate ajuta este urmatorul exercitiu: stai nemiscat pentru cateva clipe, respira adanc si incearca sa elimini tot din mintea ta. Astfel faci loc unor altor ganduri (de data aceasta diferite, pozitive) sa patrunda si sa iti schimbe punctul de vedere.

2. Fa o schimbare in planul tau
Concentreaza-te pe urmatorul pas logic si semnificativ. Nu exista situatii fara speranta; exista doar oameni care au crescut fara speranta cu privire la viata lor. Asa ca mentine-ti speranta in viata printr-o atitudine pozitiva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.