8 motive pentru care barbatii prefera femeile mai in varsta

1
De Cristina Tudor
4 iul. 2022

Pare ceva obisnuit in ultimul timp ca barbatii sa se indragosteasca de femeile in varsta, luptand cu stigmatizarea societatii pusa pe acest tip de relatii.

Si, desi suntem constienti ca o relatie sanatoasa nu este definita de varsta sau de orice alt factor, nu ne putem abtine sa ne intrebam ce ii determina pe barbati sa fie mai atrasi de femeile in varsta.

8 motive pentru care barbatii prefera femeile mai in varsta

Femeile in varsta au mai multa experienta de viata

Femeile mai in varsta au vazut in viata mult mai multe decat cele tinere, s-au confruntat cu tot felul de dificultati si pot face fata cu maturitate celor noi.

Din aceasta cauza, barbatii stiu ca vor putea evolua si vor fi mai maturi alaturi de ele. De asemenea, ei cred ca a fi cu cineva mai intelept ii va ajuta sa treaca peste provocarile grele din viata.

Barbatilor le plac femeile care stiu ce vor

Acesta vine sa completeze punctul anterior. Barbatii mai tineri sunt manati spre femeile in varsta, deoarece de obicei stiu ce vor.

Deoarece aceste femei au mai multa experienta de viata, si-au stabilit obiectivele si stiu exact ce drumuri sa urmeze pentru a le atinge. Ele sunt concentrate pe obiectivele lor, deoarece si-au stabilit deja planurile.

Barbatii se simt impliniti atunci cand o femeie mai in varsta ii considera interesanti

Barbatii au dezvaluit ca atentia unei femei in varsta le-a sporit propriul nivel de incredere si stima de sine.

Deci, atunci cand un tanar atrage o femeie mai in varsta, acest lucru ii creste ego-ul, deoarece a reusit sa atraga o femeie independenta, educata si de succes.

Se simt flatati si cred ca sunt capabili sa captiveze femei de toate varstele.

Femeile mai in varsta par mai increzatoare

Nu exista nimic mai atragator decat increderea, iar femeile in varsta radiaza puternic asta. Barbatii sunt atrasi de femeile care cred in ele insele si in abilitatile lor.

Acest lucru ii conditioneaza pe barbati sa ajunga la anumite concluzii despre personalitatea si stilul de viata al femeii.

Barbatii isi doresc o relatie cu respect reciproc

Desigur, ambii parteneri cauta respect reciproc, sa se simta respectati si apreciati de partenerul lor.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Instagram/@priyankachopra