5 motive pentru care te indragostesti de barbati care nu te iubesc inapoi

1
De Cristina Tudor
26 sept. 2021

Cel mai probabil, tie iti este teama de vulnerabilitate, de pierderea controlului, de intimitate.

Te atasezi destul de repede de oamenii care iti plac. Iti deschizi sufletul prea repede – dar in fata persoanelor gresite.

Te indragostesti in continuare de barbati care nu te iubesc inapoi? Care nu iti impartasesc sentimentele? Continui sa cauti aceste relatii fara sa iti pese de oamenii care chiar tin la tine. In cele din urma, intreaga situatie iti face mai mult rau decat bine deoarece tu esti singura care are de suferit pe termen lung. Insa ce se intampla, de fapt?

Iata cinci motive pentru care te indragostesti in continuare de barbati care nu te iubesc inapoi:

1. Nu esti indragostita cu adevarat

Iti place ideea de a fi intr-o relatie. Iti place cum te face sa te simti. Iti place sa te vada lumea cu un barbat. Romantizezi totul… insa oare asa este iubirea?

Iubirea este o decizie. Iubirea este un act. Iubirea accepta oamenii asa cum sunt, insa spera sa ii vada luptand pentru a ajunge cea mai buna versiune a lor. Iubirea este sacrificiu. Iubirea este rabdare, amabilitate, sinceritate. Iubirea nu are loc de resentimente, nici de invidie, nici de ura.

Iubirea este calma. Iubirea vine treptat… cu timpul. Uneori confundam iubirea cu pofta – insa pofta este o dorinta sexuala puternica pentru cineva care poate scurtcircuita creierul. Iubirea adevarata este neconditionata.

2. Continui sa recreezi relatiile nesanatoase in care sa te simti confortabila

Daca ai avut o relatie mai rece cu unul dintre parinti, atunci modul in care vezi tu dragostea ar putea fi gresit. Relatiile in care esti respinsa te fac sa te simti in siguranta. De ce? Pentru ca trebuie sa lupti pentru a obtine iubire. Pentru ca trebuie sa faci multe lucruri pentru a primi atentie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.