Nicio relatie nu merita durerea de a trai in minciuna

1
De Cristina Tudor
22 mart. 2020

Sufletul stie ca ceea ce pare acum un beneficiu sau raul mai putin rau este de fapt o capcana.

Oricat de mult crezi ca iubesti pe cineva, oricat de mult potential vezi in barbatul de langa tine sau in relatie, oricat de frica iti este de necunoscut sau oricat de multe justificari iti gasesti sa zabovesti, sufletul tau stie ca trebuie sa pleci. Pentru ca nici o relatie nu merita sa traiesti in minciuna.

Ce fac cele mai irezistibile femei pentru a atrage dragostea in viata lor

Sufletul stie ca ceea ce pare acum un beneficiu sau raul mai putin rau este de fapt o capcana. El are capacitatea de a privi in viitor si a vedea cum ar arata viata ta daca ti-ai aduna curajul de a fi integra si a nu te mai complace intr-o situatie care nu te onoreaza. Imagineaza-ti de exemplu actuala relatie ca pe un apartament de bloc inghesuit si zgaltait de cutremure cand ai putea sa traiesti, de fapt, intr-o casa spatioasa, cu o gradina plina de copaci si flori frumoase.

Sufletul tau stie cat de eliberator ar fi pentru tine sa nu mai traiesti o viata in care accepti in mod tacit rolul de victima, acumulezi frustrari si resentimente, pe care le ascunzi sub pres pentru ca vrei sa fii o fata buna, sa ierti si sa intelegi. El vrea ca tu sa fii libera de orice trairi negative pentru a putea sa iti implinesti destinul si sa iti traiesti viata in mod demn si frumos.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.