Ce fac cele mai irezistibile femei pentru a atrage dragostea in viata lor

1
De Daniela Mitran
20 dec. 2019

Stiai ca barbatii reusesc sa „citeasca” o femeie din primele secunde de interactiune? Ei isi dau seama destul de repede daca o femeie li se va potrivi sau nu pe termen lung.

Probabil ca te intrebi cum reusesc unele femei sa aiba noroc, iar altele nu. Si de ce in viata ta ghinioanele parca se tin lant. Se spune ca nu exista noroc si ghinion, ca avem puterea de a ne decide soarta, iar femeile care au obtinut ce isi doresc stiu asta cu siguranta. Cum reusesc ele sa atraga iubirea in viata lor?

Lucrurile nu sunt atat de complicate pe cat crezi. Ai puterea sa intorci soarta in favoarea ta si sa fii pe placul celui la care visezi.

Ce inseamna, de fapt, sa fii irezistibila?

Puterea exemplului este intotdeauna cea mai buna. Asadar, incepe prin a face cateva schimbari simple, dar esentiale! šŸ™‚

Daca vrei sa atragi dragostea in viata ta, poti sa inveti de la femeile din jurul tau care au succes. Ele:

1. Nu pun presiune in situatii minore si tind catre echilibru in relatia cu un barbat. Stiu foarte bine cine sunt, ce calitati au si ce isi doresc, motiv pentru care orice interactiune pe care o vor avea va fi mai mult decat fireasca.

2. Ele stiu cat de importanta este comunicarea in orice relatie, insa nu spun intotdeauna tot ce gandesc. Cantaresc cu atentie fiecare situatie si in cele din urma decid ce este bine sa comunice. Nu se grabesc sa faca afirmatii si in niciun caz nu incearca sa amplifice un conflict.

3. Cele mai irezistibile femei in ochii barbatilor nu vorbesc despre trecut, cel putin nu de la primele intalniri. Nu mentioneaza relatiile anterioare, traumele sau experientele neplacute. Ele se concentreaza asupra prezentului si poarta conversatii deschise, pozitive.

4. Femeile de care se indragostesc cei mai multi barbati sunt cele care nu forteaza lucrurile. Ele simt cand este momentul potrivit sa vorbeasca despre sentimentele lor sau despre directia in care se indreapta relatia. Nu isi forteaza partenerul sa isi exprime sentimentele sau sa petreaca mai mult timp cu ele. Au propriul program si se simt bine cu ele insele.

5. Isi asuma pe deplin responsabilitatea pentru situatiile din viata lor si nu cauta vinovati. Sunt constiente ce rezultate aduc deciziile pe care le iau si au o maturitate demna de admirat.

Femeile care creeaza experiente pozitive atrag mereu dragostea

6. Sunt foarte vesele, zambitoare si au mereu o energie iesita din comun. Iar barbatii adora sa petreaca timpul in compania femeilor care exprima optimism.

7. Traiesc in prezent si se bucura de fiecare moment la maximum. Nu isi fac planuri marete, accepta sfaturile si opiniile altor persoane si sunt deschise la noi experiente.

8. Sunt independente! Pare un cliseu, insa este un adevar pe care nu il putem ignora. Femeile care atrag dragostea in viata lor sunt cele care stiu ca nu depind de altcineva. Au mereu agenda plina, merg la diferite intalniri sau evenimente sociale si nu isi anuleaza planurile pentru o intalnire amoroasa. Iar asta ii atrage pe barbati!

9. Dau Cezarului ce-i al Cezarului. Femeile care atrag dragostea in viata lor sunt cele care recunosc rolul barbatului. Sunt cele care accepta ca unele lucruri nu depind de ele sau nu stau in puterea lor. Sunt cele care nu pun presiune atunci cand nu este cazul si respecta opinia partenerului de cuplu.

10. Sunt constiente ca modul in care vorbesc despre ele insele este foarte important. Barbatii le vor privi asa cum se descriu, motiv pentru care intotdeauna vor avea o atitudine pozitiva fata de ele insele.

Iti doresti sa atragi dragostea in viata ta? Ce ai spune sa incepi cu cateva dintre lucrurile mentionate anterior? Acum, din moment ce stii cateva secrete, sunt sigura ca vei avea mai multa incredere in momentul in care vei interactiona cu un el.

Foto: Instagram/Sophia Illich