Cele 7 lucruri de care barbatii sunt cu adevarat interesati la o femeie, potrivit unui expert in relatii

1
De Denisa Toma
28 iun. 2023

Un specialist in relatii a dezvaluit care sunt acele lucruri la care barbatii sunt deosebit de atenti atunci cand isi aleg o partenera de viata.

Louanne Ward este expert in relatii, care lucreaza de peste 25 de ani cu cupluri, dar si cu persoane care incearca sa-si gaseasca jumatatea. Ea spune ca barbatii nu isi aleg perechea asa cum o fac femeile, ci sunt atenti la cu totul alte detalii.

„Sa vorbim despre sapte lucruri care ii atrag pe barbati si le mentin interesul. Nu toti barbatii sunt la fel, astfel ca nu este ceva ce se potriveste tuturor”, a spus Louanne Ward, citata de Mail Online.

3 motive pentru care o femeie nu rezista sa isi vada partenerul plangand

„Unele dintre aceste lucruri sunt mai putin importante pentru anumiti barbati, dar sunt unele lucruri din aceasta lista de care le pasa tuturor barbatilor si au nevoie de ele intr-o relatie. Cred ca stii care sunt. Si nu trageti in mesager… Eu doar voi spune niste adevaruri”, a continuat specialista. Iata care sunt:

Feminitatea

Acest prim detaliu deosebit de important se refera la a fi in conexiune cu „puterea ta feminina si energia ta feminina”, spune experta. Una dintre metodele „garantate” de a iesi din aceasta energie feminina este sa mergi la dating cu o mentalitate de tipul ‘eu nu am nevoie de un barbat’, adauga ea.

Felul in care arati

Specialista in relatii spune ca acest punct nu se rezuma doar la modul in care arati fizic. „Este vorba despre felul in care ai grija de tine”, spune Ward. „Modul in care ai grija de casa ta, modul in care ai grija de sanatatea ta si modul in care ai grija de el”, continua ea.

Cel mai profund si semnificativ compliment pe care sa i-l oferi persoanei iubite

Capacitatea de a-ti controla emotiile

„Fii rationala. Sa fii vulnerabila este complet diferit fata de a fi irationala. Fii capabila sa vorbesti despre felul in care te simti, in loc sa ai rabufniri, sa invinuiesti, sa cicalesti”, declara Ward.

Capacitatea ta de a oferi sustinere

Chiar daca de multe ori nu o arata, barbatii au nevoie de sustinere la fel de mult ca femeile. Sustine-i visurile, telurile si ofera-i sprijinul tau atunci cand are nevoie de ajutor.

Femeile sufera mult, dar trec mai repede peste o despartire decat barbatii – care este motivul

Apetitul sexual

„Sunt sigura ca nu este o surpriza pentru nimeni”, a spus Louanne despre acest punct. Intimitatea in relatie este importanta pentru ambii parteneri, dar este recunoscut faptul ca barbatii viseaza la o partenera care nu se teme sa-si exploreze latura senzuala.

Capacitatea de a-ti recunoaste greselile

Este foarte simplu, spune specialista: „Este vorba despre a fi capabila sa recunosti atunci cand ai gresit si sa-ti ceri scuze”.

Cat de grijulie si amabila esti

„Aici este vorba de capacitatea ta de a arata apreciere, de a oferi complimente si de a spune multumesc atunci cand trebuie”, explica Ward.

„Bineinteles, aceasta este o lista foarte sumara si nu spun ca tuturor barbatilor le pasa de toate aceste lucruri, dar sunt cateva pe lista de care le pasa tuturor”, a mai spus experta in relatii.

Foto: depositphotos.com