4 replici simple care il vor cuceri instant

1
De Teodora Tirca
11 dec. 2019

Poate ti-e greu sa crezi, dar nu conteaza atat de mult cum arati, ci mai degraba ceea ce transmiti. Daca nu stii ce sa-i spui ca sa-l cuceresti, afla ca misiunea e mai usoara decat crezi.

Mergi pe simplitate in iubire, pentru ca jocurile si strategiile complicate nu aduc niciodata rezultate pe termen lung. Stiu ca toata lumea iti spune sa fii tu insati atunci cand iti place cineva, si asta pentru ca naturaletea e cea mai puternica arma a ta.

Te poate ajuta mult sa te gandesti la ce fel de comportament/atitudine te atrage pe tine la un barbat. Ce iti inspira incredere si forta? Cu siguranta nu incercarile disperate de a demonstra o teorie de care nu ai mai auzit pana atunci.

Barbatii care ne cuceresc pe loc sunt cei care ne privesc in ochi atunci cand isi dezvaluie pasiunile, cei implicati si usor timizi, cei in a caror privire poti vedea sinceritatea. Iar ei au aceleasi preferinte in ceea ce te priveste.

Iata care sunt acele replici simple care il vor topi pur si simplu:

1. „Imi place la nebunie sa… [activitatea ta preferata]”.

Sa exprimi emotii pozitive e o calitate atragatoare pe care barbatii o apreciaza. Atunci cand vorbim despre lucrurile care ne plac, ochii nostri devin mai vii si mai stralucitori, iar circulatia sangelui se inteteste in zona fetei, oferindu-ti o stralucire „sanatoasa”. Nu doar ca transmiti optimism si emotii pozitive, ci chiar arati mai bine in timp ce iti dezvalui pasiunile.

2. „Simt ca te cunosc dintotdeauna.”

Daca aveti o conversatie interesanta, nu strica sa-i spui aceste cuvinte care intensifica si mai mult conexiunea dintre voi. Astfel ii confirmi ca te simti bine alaturi de el si ca ti-ai dori ca relatia voastra sa evolueze. In plus, se va relaxa in preajma ta, o conditie esentiala pentru apropierea dintre voi.

3. „Imi place la tine faptul ca…”

Societatea ne-a invatat ca trebuie sa fim rezervate atunci cand ne place un barbat, insa expertii in relatii de cuplu au ajuns la concluzia ca, dimpotriva, sa spui ce iti place la cineva te ajuta sa te conectezi cu el pe termen lung. Pana la urma, cine n-ar aprecia o replica ce ii creste stima de sine instant?

4. „Care e cel mai important lucru pe care l-ai facut?”

Da-i ocazia sa vorbeasca despre realizarile sale, insa fara sa pui presiune. Barbatii sunt construiti biologic pentru a demonstra ca sunt capabili, asa ca isi va dori cu siguranta sa vorbeasca despre cele mai mari realizari ale vietii sale de pana acum. Daca simti ezitare in raspunsul lui, inseamna ca probabil n-a reusit sa duca la indeplinire anumite obiective, asa ca intreaba-l la ce „lucreaza” sau ce si-ar dori sa obtina pe viitor.

Foto: Getty Images.