Nu intalnesti pe nimeni intamplator – cine e o lectie, cine e o binecuvantare?

1
De Cristina Tudor
24 mai 2020

Fiecare persoana care vine in viata ta este trimisa de catre puterea divina cu un scop anume.

Nu intalnesti pe nimeni din intamplare. Intotdeauna exista un motiv. O lectie sau o binecuvantare. Nu te agata de nimeni – gandeste-te ca ne nastem singuri si murim singuri. Suntem singuri de la inceput pana la sfarsit. Oamenii care vin in vietile noastre sunt simpli trecatori si nu fac nimic altceva decat sa vina sa ne ajute, sa ne sfatuiasca, sa ne invete lectii importante, sa ne sprijine, sa ne motiveze, sa ne arate ce este iubirea, bucuria, suferinta, durerea.

Nu trebuie sa fii legata de nimeni. Alege zi de zi, clipa de clipa sa te pui pe primul loc, sa gasesti in sufletul tau puterea de a fi tu insati, de a avea curajul sa faci ce iti place si sa iti traiesti viata asa cum iti doresti fara sa iti fie teama ce va crede sau va spune altcineva. Traieste pentru tine, pentru fericirea ta, pentru sufletul tau.

Eu iti promit ca oamenii potriviti vor intra in viata ta atunci cand nici macar nu ii vei mai cauta.

Oamenii potriviti vor intra in viata ta atunci cand nu vei avea nevoie de ei, atunci cand vei stii ca fericirea ta nu depinde de nimeni altcineva.

Oamenii potriviti vor intra in viata ta atunci cand vei avea nevoie sa inveti ceva si vei fi pregatita sa faci schimbarile potrivite pentru viitorul tau.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.