Nu iti vindeci inima in bratele altcuiva, ci atunci cand te imbratisezi pe tine insati

poveste de dragoste
1
De Cristina Tudor
7 oct. 2018

Zilele trecute am dat peste un articol al carui titlu zicea ceva de genul „Stii ca inima ta este vindecata cand incepi sa iubesti pe altcineva”.

M-am gandit mult la asta si mi-am dat seama ca sunt atat de multi oameni care simt ca au trecut peste o despartire doar in momentul in care gasesc pe altcineva ca partener de cuplu.

Vindecarea nu are nicio legatura cu aparitia unei noi relatii. Inima ta poate suferi in continuare chiar si atunci cand incepi o noua poveste de dragoste.

Vindecarea nu se intampla atunci cand gasesti pe altcineva. Se intampla atunci cand te imbratisezi pe tine insati. Vindecarea se intampla cand alegi sa accepti ce s-a intamplat si sa nu te mai intorci in trecut cu teama si cu durere.

Cand renunti la ideea de certitudine. Vindecarea se intampla cand stii ca nu stii nimic. Cand petreci o zi in preajma prietenelor tale fara sa te mai gandesti o secunda la toate problemele avute.

Vindecarea se intampla cand iti fixezi noi obiective, cand iti pui in aplicare visurile, cand incepi sa lupti pentru ceea ce iti doresti.

Vindecarea se intampla cand iti amintesti cat de importanta esti, cand practici recunostinta, cand inveti cine esti si ce simte inima ta, cand stii ca acesta este un nou capitol si abia astepti sa vezi ce iti va oferi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com