Nu permite furtunii din sufletul altora sa distruga curcubeul din sufletul tau

1
De Teodora Tirca
25 iul. 2021

Stii cat de frumos straluceste curcubeul din sufletul tau? De ce vrei sa il distrugi intrand in furtunile altor oameni?

Nu le permite altor oameni sa iti fure Soarele de pe cer. Nu permite intunericului din sufletul lor sa puna stapanire pe lumina din inima ta. Protejeaza-ti aura si pastreaza fericirea cat mai aproape de tine.

Setarea unor limite este necesara in toate relatiile pe care le avem – mai ales in societatea in care traim. Inainte de a seta aceste limite, accepta-le importanta. Limitele sunt parte integranta din relatiile sanatoase deoarece ajuta la mentinerea unui echilibru intre tine si persoana din fata ta. De asemenea, ajuta la minimizarea conflictelor deoarece stabilesc un precendent cu privire la ce asteptati una de la cealalta. A avea limite te poate aduce mai aproape de oamenii la care tii deoarece aceste limite sunt stabilite printr-o comunicare deschisa, matura si onesta.

Iata ce ai de facut:

1. Este momentul sa fii sincera cu privire la ce iti doresti de la relatiile pe care le ai cu oamenii din jurul tau

Comunicarea deschisa este o parte importanta a oricarei relatii sanatoase. Este important sa fii sincera cu ce iti este confortabil si sa te asiguri ca persoana din fatata (partener de cuplu, prieten, membru al familiei, coleg la munca, superior) stie ce iti doresti cu adevarat de la ea.

2. Pune-te pe primul loc

Ajuta, insa nu uita niciodata sa ai grija de tine. Nu poti oferi iubire daca in sufletul tau nu exista decat durere. De aceea este important sa fii putin egoista si sa ai mai multa grija de tine. Pune-te pe primul loc, ofera-ti iubirea de care ai nevoie, redescopera-te, afla care este drumul pe care vrei sa mergi in viata. Tine cont de ce iti spune inima si nu te mai lasa condusa de nimeni. Ia decizii bazate pe intuitie, si nu pe sfaturile altora.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.