Nu vreau o iubire ca pe Instagram, cu filtre perfecte. Vreau o iubire REALA

1
De Cristina Tudor
20 iun. 2019

Adevarata iubire nu se bazeaza pe romantism, lumanari aprinse la fiecare cina sau plimbari indelungate pe plaje pustii. Ea se bazeaza pe respect, sacrificii, grija si incredere.

Iubirea de pe Instagram este o iubire draguta care ne face sa visam cu ochii deschisi la o relatie perfecta, fara compromisuri, fara defecte, fara certuri, fara probleme. Dar ce ne dorim de fapt? O dragoste incarcata de filtre? In care nu mai stim ce este adevarat si ce nu?

Eu nu imi doresc aceasta reprezentare falsa a iubirii in viata mea. Dragostea reala este diferita.

Dragostea adevarata este un ecou linistit al unui ocean. Este vasta si frumoasa, senina, insa complet imprevizibila. Nu ai incerca niciodata sa linistesti un ocean pentru ca stii ca iti este imposibil sa il controlezi. Esti constienta de puterea lui din timpul unei furtuni. De valurile pe care le poate provoca.

Dragostea adevarata este persoana pe care o cunosti de multa vreme si care aproape ca te-a speriat cu transparenta ei. Este persoana care nu te lasa sa te multumesti cu mai putin decat meriti. Este persoana care te face sa razi chiar si in cele mai dificile momente. Este prezenta blanda, mana pe care o tii si umarul pe care plangi cand totul se prabuseste in jurul tau.

Dragostea adevarata este rutina care, in ciuda confortului, te surprinde de fiecare data cu spontaineitatea ei.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.