O poveste de dragoste care frange prea multe inimi

1
De Cristina Tudor
8 mart. 2020

Ni s-a spus ca iubirea este un sentiment care merita gasit, dar realitatea este ca iubirea este o actiune in care merita sa investesti.

Este un angajament zilnic pe care trebuie sa si-l insuseasca doi oameni.

Citeste aceasta poveste de dragoste si, daca iti place, impartaseste-o si cu alte persoane pentru ca vine cu o lectie foarte importanta:

In urma cu un deceniu, fix in ziua in care implinea 37 de ani, dupa ce si-a petrecut intreaga viata de adult intalnindu-se cu diferite femei, un barbat a decis ca este gata sa isi intemeieze propria familie. Voia sa gaseasca o iubita… o partenera de viata – cineva care sa ii poata arata ce inseamna sa fie intr-o relatie profunda, de incredere, plina de iubire.

Asadar, a inceput sa caute.

Erau atat de multe femei din care putea sa aleaga, toate cu calitati deosebite, insa niciuna care sa aiba tot ce cauta el. Si apoi, cand voia sa renunte, Universul i-a scos in cale o femeie speciala. Era perfecta. Avea tot ce isi dorea el vreodata de la o femeie. Era cel mai fericit.

Insa, pe masura ce zilele si saptamanile se transformau in luni, apoi in ani, el a inceput sa isi dea seama ca femeia de langa el era departe de a fi perfecta. Avea probleme cu increderea in sine, ii placea sa spuna o gluma cand el voia sa fie serios si nu era alaturi de el atunci cand trebuia. In scurt timp, barbatul a inceput sa aiba indoieli… indoieli despre ea, despre el, despre relatia lor, despre toate.

Si, pentru a isi valida aceste indoieli, el a inceput sa o testeze. Cauta in mod constant in jurul apartamentului pentru lucruri care nu erau aranjate la locul lor doar pentru a isi demonstra ca era dezordonata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.