Oamenii de care ai nevoie apar intotdeauna la momentul potrivit

1
De Cristina Tudor
16 ian. 2021

Nu conteaza ca nu stii pe nimeni intr-un anumit domeniu in care activezi sau in care iti propui sa activezi.

Nu conteaza ca esti doar o anonima de care, deocamdata, nu au auzit decat membrii familiei, prieteni si colegii. Oamenii de care ai nevoie pentru a-ti transforma visul inimii in realitatea apar langa tine in cele mai neasteptate circumstante.

Ei pot aparea langa tine in lift, la o receptie sau cand iti faci cumparaturile la supermarket. Am nenumarate astfel de exemple in viata mea in ultimii ani iar daca vei privi in urma, sunt convinsa ca vei gasi si tu. Cel mai recent s-a intamplat in decembrie. Inca de cand am scris I Choose Love, mi-am imaginat ca voi face un documentar despre iubire. Recent, am participat un eveniment in LA iar la plecare in lift a urcat un domn impozant dar cu o enegie foarte calda si placuta. El a fost cel care a intrat in vorba cu mine si mi-a intins o carte de vizita. Ulterior am aflat ca Steve Robertson scrie carti de spiritualitate dar, mai mult decat atat, este fondatorul unor proiecte de avengura internationala ce au ca scop readucerea in atentia omenirii a faptului ca suntem cu totii o singura fiinta.

Travis Cluff si Chris Lofing, fondatorii Tremendum Pictures, sunt un alt exemplu ca usile se deschid si oamenii apar atunci cand ne urmam inima si ne punem darurile in folosul omenirii. Cei doi sunt pasionati de film iar visul lor a fost sa transforme un scenariu intr-o prroductie care sa fie vizionata de oamenii din intreaga lume.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.