11 semne spirituale ca se va intoarce la tine

1
De Cristina Tudor
7 apr. 2024

V-ati despartit si, oricat de mult ti-ai dori impacarea, nu stii daca mai are rost sa il astepti? Ei bine, poti afla acest lucru, daca iti asculti intuitia si daca dai importanta tuturor semnelor spirituale pe care ti le ofera Universul.

In cazul unei despartiri, este de-a dreptul derutant si chinuitor sa te intrebi constant daca are rost sa mai astepti ca fostul sau fosta sa se intoarca la tine. Dar daca doi oameni sunt meniti sa fie impreuna, pana la urma se vor impaca, oricat de mult ar incerca sa evite acest lucru.

Daca si tu ai impresia ca sunteti suflete pereche si ca ar trebui sa astepti sa se intoarca la tine, trebuie neaparat sa afli care sunt semnele spirituale ca va veti impaca. Surbhi Jain, cititor de tarot certificat si numerolog, decodifica semnele spirituale care iti arata ca urmeaza sa va impacati si ca sunteti meniti sa fiti impreuna. Este vorba despre 11 semne pe care poate nu le-ai luat in calcul pana acum, dar care au, de fapt, o insemnatate foarte mare in parcursul tau amoros.

1. Apare frecvent in visele tale

Visele din timpul noptii sunt o poarta de acces catre subconstientul nostru, catre dorintele noastre ascunse si catre traumele din trecut ingropate. Daca iti visezi frecvent fostul iubit/ fosta iubita, ar putea fi pentru ca iti este dor de el/ea si pentru ca si lui/ei ii este dor de tine.

Despre semnificatia spirituala a visului de acest tip, Surbhi spune: „Visele despre revenirea fostului/fostei sunt firesti atunci cand treci printr-o despartire. Te tot gandesti in subconstient ca se va intoarce intr-o zi. Este unul dintre semnele majore ca si el/ea te vrea inapoi”.

2. Ti se arata numarul angelic 711

Numerele ingerilor sunt o serie de cifre repetitive, care vin in intampinarea noastra, a muritorilor de rand, cu mesaje divine din partea universului sau a lui Dumnezeu. Fiecare numar in parte are o semnificatie aparte, iar alaturarea 711 anunta reintoarcerea fiintei iubite.

Surbhi impartaseste: „A vedea numarul de inger 711 este unul dintre semnele spirituale ca se va intoarce la tine. Ai putea vedea acest numar pe telefonul tau, pe o chitanta sau, pur si simplu, oriunde altundeva. Acest numar este un semn al norocului, al iubirii si al armoniei care se intoarce in viata ta”. Citeste continuarea pe divahair.ro.

Foto: Freepik.com