5 obiceiuri ale cuplurilor conectate trup si suflet

1
De Cristina Tudor
24 oct. 2020

Le regasesti la relatia ta de cuplu?

„Unii oameni sunt facuti unul pentru celalalt” – cam acesta este gandul care ne vine in minte atunci cand vedem un cuplu fericit. Insa ceea ce nu stim este faptul ca exista unele obiceiuri pe care aceste cupluri fericite le adopta pentru ca partenerii sa ramane conectati la toate nivelurile.

Iata care sunt acele obiceiuri ale cuplurilor conectate trup si suflet:

1. Intre parteneri exista activitati frumoase si interactiune pozitiva

Cuplurile profund conectate raman atat de apropiate datorita interactiunilor pozitive pe care le au. Activitatile frumoase pot consta in ceva absolut minunat (precum o vacanta) sau ceva banal, simplu – exemplu: o dimineata petrecuta impreuna in care ambii parteneri sunt prezenti, comunica deschis, isi beau cafeaua impreuna.

Interactiunea pozitiva apropie foarte mult oamenii, in special in viata de cuplu, si ajuta la imbunatatirea relatiilor.

2. Se respecta reciproc

Cand relatia se bazeaza pe respect reciproc, atunci exista mai multe sanse ca partenerii sa fie mai fericiti, mai sinceri, mai deschisi, mai atenti unul cu celalalt. Acesta este unul dintre pilonii de baza ai unei relatii fericite si sanatoase.

3. Lupta zi de zi la reinventarea relatiei incercand sa inteleaga cine sunt si de ce au nevoie pentru a fi fericiti

Partenerii fericiti in relatii nu se culca pe o ureche, ci din contra – ei stiu ca o relatie este o munca continua, zi de zi, clipa de clipa. Acestia fac tot posibilul pentru a mentine vie flacara iubirii, pentru a isi arata interesul in persoana de langa si pentru a reinventa relatia.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.