Pregateste-ti sufletul si inima pentru Craciun

1
De Cristina Tudor
15 dec. 2019

Este un moment propice pentru a ne uita in inima noastra si in sufletul nostru si a ne regasi bucuria si pofta de viata. Iata ce poti face pentru a le pregati pentru Craciun.

Craciunul inseamna mult mai mult decat cadourile pus sub brad si luminite frumos colorate. Este perioada din an in care suntem mai deschisi catre bucurie, catre generozitate si conectare cu ceilalti. Este un moment propice pentru a ne cobora in inima noastra si in sufletul nostru si a ne regasi bucuria si pofta de viata. Iata ce poti face pentru a le pregati pentru Craciun.

Asculta muzica de Craciun. Da, stiu, unele melodii sunt pe repeat si parca nu mai suporti. Ai insa la dispozitie un intreg Internet pentru a gasi o muzica de sezon pe placul tau, care sa iti dea o stare de buna dispozitie si sa iti aduca zambetul pe buze.

Hotarasta-te sa te bucuri de aceasta perioada. Lucruri neasteptate pot surveni oricand. Insa acestea te vor afecta mai putin daca tu esti hotarata sa te bucuri de zilele lunii decembrie indiferent de ceea ce se intampla in jurul tau. Unde mai pui ca luarea acestei decizii te va face sa te simti mai stapana pe viata ta. Nu vei astepta de la altii sa te faca fericita pentru ca tu ai luat deja aceasta decizie. Bucuria care va veni de la altii nu va fi decat un bonus, ceea ce o va face cu atat mai savuroasa. Nu uita ca ceea ce emani se intoarce inzecit la tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.