6 realitati dure care te ajuta sa cresti

1
De Cristina Tudor
10 iul. 2020

Nu esti singura. Sa nu uiti asta niciodata. Dumnezeu nu iti da niciodata mai mult decat poti duce. In plus, el te pregateste pentru ceva minunat.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare:

1. Primul pas nu este niciodata usor

Inceputurile spre lucruri mai bune, capitole mai frumoase, povesti mai speciale sunt intotdeauna cele mai dificile, insa aceste momente grele deschid calea catre fericire. Oricat de greu ti-ar fi, fii puternica si ai incredere in tine. Mergi mai departe, va merita pana la urma.

Exista ceva mai rau decat infidelitatea intr-o relatie?

2. Lucrurile bune vin foarte rar, dar usor

Viata nu este usoara, insa merita. Daca te astepti sa fie asa, vei fi dezamagita ani intregi. Invata sa iti aliniezi eforturile cu obiectivele tale si apoi sa incepi in fiecare zi sa mergi mai departe, sa evoluezi, sa cresti si sa fii o alta persoana; lupta mai mult decat ai luptat pana acum.

3. Intotdeauna vei avea mai putin control decat iti doresti sa ai

Singurul lucru pe care il poti controla intotdeauna in viata este modul in care reactionezi la lucrurile care iti scapa de sub control… si sunt multe pe care nu le poti controla. Cu cat te adaptezi mai bine la aceasta realitate, cu atat vei reusi sa treci mai usor peste ele acceptandu-le complet si continuandu-ti drumul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.