5 regrete cu care nu vei vrea sa iti incarci sufletul in 10 ani

1
De Cristina Tudor
27 nov. 2019

Tine-le minte, sunt mai importante decat crezi.

Daca nu iti place modul in care evolueaza lucrurile, nu te simti confortabil cu privire la drumul pe care esti, aminteste-ti ca fraiele vietii tale sunt chiar la tine. Poti schimba lucrurile mereu.

Am facut o lista simpla cu lucruri pe care ai putea sa le regreti peste 10 ani daca vei continua sa traiesti viata asa cum o faci acum. Acest material nu vine cu scopul de a te pune la pamant, ci mai degraba de a te ajuta sa constientizezi anumite lucruri astfel incat sa faci schimbarile necesare pentru a nu trai cu povara regretelor peste ani si ani.

1. Nu ti-ai urmat visurile

Peste 10 ani de acum inainte, vrei sa privesti inapoi si sa iti dai seama ca nu ai facut nimic pentru a iti implini visurile? Vrei sa te uiti in urma cu tristete si sa regreti tot timpul pe care l-ai pierdut in zadar? Fa acele schimbari acum! Traieste viata asa cum ti-o doresti.

2. Ai muncit mult prea mult

La ce crezi ca te vei gandi peste ani si ani? Ce iti va aduce fericire – munca pe care ai depus-o sau toate amintirile speciale pe care le-ai facut alaturi de oamenii frumosi care au batut la usa sufletului tau? Nu te ingropa in munca.

3. Faptul ca nu ai spus ce aveai pe suflet

De multe ori ne limitam la a spune ceea ce credem, ceea ce simtim, ceea ce ne dorim sa spunem deoarece ne gandim ca putem deranja oamenii din jurul nostru. Da-ti jos masca pe care o porti si alege sa fii tu insati, sa fii sincera, sa traiesti asa cum vrei, sa spui lucrurile pe care inima ta vrea sa le spuna.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.