Ritualul de un minut care indeparteaza energia negativa din jurul tau

1
De Cristina Tudor
18 feb. 2020

Acesta este unul dintre cele mai importante ritualuri care te ajuta sa indepartezi energia negativa din jurul tau si sa ramai optimista, increzatoare in fortele proprii si conectata cu Universului.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri cu privire la magie este ca poate fi facuta oricand si oriunde. Nu trebuie sa porti o mantie speciala, sa ai o bagheta stralucitoare sau sa dansezi in jurul unui foc. Iti poti folosi puterea cand esti la dus, cand dai cu aspiratorul, cand te demachiezi si te pregatesti de somn sau chiar cand mergi pe drumul catre birou.

In timp ce toti oamenii isi doresc sa aiba o viata fericita, sa isi gaseasca marea dragoste, sa aiba mai multi bani si sa se bucure de aventuri, prea putini ajung sa faca ceva in acest sens si chiar sa traiasca cu adevarat.

Acesta este unul dintre cele mai importante ritualuri care te ajuta sa indepartezi energia negativa din jurul tau si sa ramai optimista, increzatoare in fortele proprii si conectata cu Universului. Incearca-l si vei vedea cum magia incepe sa reapara in viata ta.

Ce ai de facut?

Este vorba doar de crearea unei viziuni. Exista mai multe variante, insa de data aceasta vorbim doar despre doua dintre ele – cele mai puternice de fapt.

Prima tehnica are legatura cu eliminarea energiei negative din viata ta si presupune un exercitiu de imaginatie in care vizualizezi cum toata energia negativa iese din corpul tau – incepe cu degetele de la picioare si continua treptat cu talpile, picioarele, stomacul, pieptul, gatul, capul… pentru ca, intr-un final, sa iti paraseasca corpul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.